"Nikola Jakšić"
"Nikola Jakšić"

Partizan uspešan i u vaterpolu: Za početak savladan Mornar

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.10.16. | 23:11

Prva pobeda Zorana Milenkovića na klupi crno-belih

Nikola JakšićŽivot posle Vladimira Vujasinovića i odmah pobeda. Doduše, mukom izvojevana, ali za vaterpoliste Partizana najbitnije je da su trijumfalno počeli takmičenje u regionalnoj Triglav ligi. Crno-beli su na Banjici posle velike borbe potopili Mornar iz Splita - 9:8

Na debiju novog trenera Zorana Milenkovića dva gola za osvajača duple krune u Srbiji dali su Nikola Jakšić i Ognjen Stojanović, a po jednom su bili precizni Filip Radojević, Đorđe Lazić, Marko Manojlović, Radomir Drašović i Aleksandar Andrejević.
Izuzetno je bitno da je nova ekipa sezonu počela pobedom, u nastavak idemo sa mnogo više samopouzdanja. Momci su igrali maksimalno angažovano i borbeno, kao što smo najavljivali. U drugoj četvrtini smo uspeli da nametnemo svoj ritam, ali u drugom poluvremenu smo počeli da nižemo sve greške, koje su posledica što neiskustva, što toga što je ekipa kompletirana tek pre dve nedelje, kad se završio odmor za juniorske reprezentativce. Bilo je grešaka, ali momci su ostavili srce u bazenu. Svi oni zaslužuju veliku podršku, posebno što rade u teškim uslovima“, napomenuo je Milenković.

Izabrane vesti

NOVO! NOVO! NOVO! Mozzartbet.com promenio dres!

Partizan Rajfajzen – Mornar 9:8 (3:3, 1:0, 2:2, 3:2)

Bazen Banjica. Gledalaca: 400. Sudije: Stanojević (Srbija), Ivanovski (Crna Gora). Igrač više: Partizan 9 (2),  Mornar 9 (4).

PARTIZAN RAJFAZEN : Dobožanov (8 odbrana), Radojević 1, F. Janković, Repanović, Lazić 1, Manojlović 1, Drašović 1, Andrejević 1, Jakšić 2, Tanasković, Stojanović 2, M. Janković, Belopavlović, Kasum. Trener: Milenković.

MORNAR: Šparada (7 odbrana), Čagalj, Miletić, Goreta 4, Čalić, Živković 1, Rodin, Buha 1, Kolar, Burić 1, Martinović, Erak 1, Podrug, Marović. Trener: Vrdoljak.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zoran MilenkovićVK PartizanvaterpoloTriglav liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara