"Dragan Đurić"
"Dragan Đurić"

Partizan vodi Dragana Đurića na sud? Bivši predsednik odgovara: Ništa nisam potpisao!

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.01.16. | 09:25

Nekada prvi čovek crno-belih odgovornost prebacuje na potpredsednika Jovičića, Jovanovića i Babića

Dragan ĐurićČudili smo se zašto u Humskoj svu krivicu svaljuju isključivo na Andriju Živkovića i njegovog oca, pitali zašto se na odogovornost ne pozovu i oni koji su u ime Partizana potpisali nakaradni ugovor sa menadžerom Pinijem Zahavijem, a izgleda da će se to konačno i desiti. Večernje novosti, naime, prenose da će policija narednih dana po zahtevu Tužilaštva u Beogradu saslušati bivšeg predsednika crno-belih Dragana Đurića zbog potpisivanja štetnog ugovora sa Zahavijevim fondom.

Đurić će biti saslušan u sklopu istrage, u svojstvu građanina, a potom će na razgovore u policiju biti pozivani i ostali nekadašnji čelnici kluba iz Humske. Dnevni list Kurir navodi da će Đurić biti saslušan baš na zahtev nove uprave crno-belih, dok Informer piše da se Radna grupa koja rukovodi klubom iz Humske tek saglasila da se obrati nadležnim organima.

Izabrane vesti

Sam Đurić je pak posle nekoliko dana u kojima je uspešno izbegavao sve novinske pozive - a verujte bilo ih je sijaset iz svake redakcije - odgovornost je prebacio na dojučerašnje najbliže saradnike Mileta Jovičića, Duška Jovanovića i Ratomira Babića.
"Ni sa kim nisam pregovarao, ni sa Zahavijem, ni sa Apolonom. Ništa nisam potpisao. Ja sam pre nego što je potpisan taj ugovor preneo ovlašćenja na moje potpredsednike. Nema mog potpisa na ugovoru. Već je napisana tužba protiv Informera zato što ste napisali da je Đurić prodao Živkovića, a to nije tačno", pravdao se Đurić u izjavi za Informer.

Jovanović je kratko rekao da je Upravni odbor crno-belih dozvolio da se te 2014. godine 50 odsto Živkovićevog ugovora proda Apolonu za 1.250.000 evra, uz ogradu da je tek iz novina saznao da će Partizan plaćati penale makar i odbio ponudu za mladog fudbalera.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanDragan ĐurićAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara