""
""

Partizanov jači trening bez Novice, Vanje, Murića i Vilijamsa, Vrabac preleteo Niš i srušio Konstantin

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.05.16. | 22:40

Crno-beli rutinski slomili otpor domaćina i došli do šeste pobede

Konstantin je precrtan, sada je na redu - FMP. Košarkaši Partizana overili su i šestu uzastopnu pobedu u Superligi i sa maksimalnim učinkom završili prvu fazu takmičenja u srpskom šampionatu. Crno-beli su u niškom Čairu bili bolji od domaćeg Konstantina sa 86:62 (21:14, 20:12, 25:16, 20:20).

Izabrane vesti

U redovima Parnog valjka najefikaniji je bio Adin Vrabac sa 19 poena, te sedam skokova. Kevin Džouns se nadovezao sa 13 poena i šest uhvaćenih lopti, dok je Džamar Vilson imao poen manje. Kod Nišlija Goran Ostojić imao je 15 poena i bio tek jedan od trojice igrača sa dvocifrenim učinkom. Pored njega Milan Milovanović je imao 11, a Mladen Vitković 10 poena. 

Partizan je od prvog do poslednjeg minuta držao vođstvo u svojim rukama, a već do odlaska na prvi veliki odmor imao je i 15 poena prednosti. Do kraja utakmice razlika je postepeno rasla, što je treneru Aleksandru Džikiću dalo za slobodu da svim igračima pruži minute na parketu. Od ukupno devet strelaca svi su imali bar pet ubačenih poena, a u listu strelaca nisu se upisali jedino Mihajlo Andrić i Andrej Magdevski. Kod crno-belih odmor su dobili Novica Veličković, Vanja Marinković, Edo Murić i Darel Vilijams

Partizan će u polufinalu plej-ofa igrati protiv FMP iz Železnika, a prvi meč na programu je u subotu od 18 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanKošarkaška SuperligaKevin DžonsJadranska ligaGoran OstojićDžamar VilsonBožo ĐumićAdin Vrabac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara