""
""

Partizan ne odustaje: Igramo Evrokup!

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.07.16. | 15:20

"Smatramo da bi jedino ispravno rešenje bilo da se odustane od politike kažnjavanja na ovaj način. Ali, i ako do toga ne dođe, bićemo spremni da zaštitimo svoje interese“, rekao je sportski direktor crno-belih Dragan Todorić

Uprkos suspenziji KSS i pretnjama iz FIBA, košarkaški klub Partizan saopštio je da ostaje pri odluci da sledeće sezone nastupi u Evrokupu.
“U ovom trenutku, KK Partizan NIS nije dobio odluku o suspenziji u zvaničnoj, pisanoj formi. Ipak, kako stvari sada izgledaju, to će se pre ili kasnije dogoditi. U tom slučaju, naš pravni tim će pažljivo sagledati sve odredbe eventualne suspenzije, nakon čega će biti doneta odluka o tome na koji način ćemo potražiti zaštitu svojih interesa, uključujući i odlazak na sud.“, izjavio je sportski direktor Partizana Dragan Todorić za klupski sajt.

Izabrane vesti

Istovremeno, Partizan se pridružuje pitanjima koje je predsednik KSS postavio čelnim ljudima FIBA Evropa.
“Čvrsto smo uvereni da su i pravo i pravda na našoj strani, kao i na strani svih klubova koji su u ogromnom broju odabrali da učestvuju u Evrokupu. Smatramo da bi jedino ispravno rešenje bilo da se odustane od politike kažnjavanja na ovaj način. Ali, i ako do toga ne dođe, bićemo spremni da zaštitimo svoje interese.“, zaključio je Todorić.

KSS suspendovao Partizan! Đilas kritikuje FIBA

Izvršni direktor Partizana Mlađan Šilobad predstavljaće klub 7. jula u Barseloni, na žrebu za grupnu fazu Evrokupa.

(FOTO: Starsport)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaEvropaEvrokupDragan Todorić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara