"Sedrik Gogua"
"Sedrik Gogua"

Partizanov ratnik Gogua komanduje: U napad na Zvezdu, pa šta bude!

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.04.16. | 13:52

"U dobroj smo seriji, na treninzima se vidi velika želja, svaki igrač se trudi da pruži najviše i pobede su samo produkt onoga što je trener tražio od nas", kaže strelac gola za Partizan na prethodnom derbiju

Sedrik Gogua

Defanzivac Partizana Sedrik Gogua, strelac jedinog gola za crno-bele u minulom večitom derbiju, uoči sledećeg 151. prvenstvenog duela protiv Crvene zvezde razmišlja samo o pobedi.
"Želimo da uđemo u derbi napadački, sa velikom motivacijom i nadom u pobedu. U dobroj smo seriji, na treninzima se vidi velika želja, svaki igrač se trudi da pruži najviše i pobede su samo produkt onoga što je trener tražio od nas", istakao je Gogua.

Izabrane vesti

Fudbaler iz Obale Slonovače je dodao da je uživao u atmosferi na prethodnom derbiju, te da mu pune tribine daju dodatnu motivaciju.
"Uvek sam srećan kada postignem pogodak, a posebno na jednoj takvoj utakmici. Kada je u pitanju sledeći duel, nadam se najboljem, istina, ne poznajem baš najbolje Zvezdine fudbalere, ali ih veoma cenim", poručio je Gogua i dodao da je prezadovoljan kako su ga prihvatili u Partizanu i da uživa u klubu.

Utakmica prvog kola plej-ofa Superlige između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

(FOTO: Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

SuperligaSrbijaSedrik GoguaFK PartizanFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara