Partizanova jesenja dominacija: I kadeti osvojili Marakanu

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.08.18. | 13:15

Crno-beli bili bolji i zasluženo slavili sa 3:1

Crvena zvezda je prošle sezone dominirala u mlađim kategorijama, osvojila sve moguće trofeje, ali ove je Partizan spreman da uzvrati udarac. I to vrlo jako.

Posle omladinskog klub iz Humske je slavio i u kadetskom derbiju kao gost i potvrdio da ove sezone želi da vrati trofej namenjen najboljem klubu u Srbiji – 3:1. Posle tri boda na Marakani crno-beli su se izdvojili na liderskom mestu i sami sebe promovisali u prvog kandidata za titulu.

Izabrane vesti

Kako je igrala – Crvena zvezda je još dobro i prošla. Velika očekivanja imaju na Marakni od generacije dečaka rođenih 2002.godine koje predvodi Slavoljub Đorđević. Tu generaciju crveno-beli su pojačali i nekim izdancima omladinske škole Vojvodine.

Međutim, Zvezda je danas bila povetarac, a Partizan – uragan. Jeste domaćin poveo pogotkom Namculovića, ali to je bilo gotovo sve što su uradili momci Slavoljuba Đorđevića. Pritisnuta inicijativom gostiju, Zvezda se narodski rečeno držala zubima za vazduh. I to dok je imala sreće.

Partizan je posle kornera izjednačio u 42.minutu. Strelac je bio Miloš Milivojević. Zaslužili su gosti da već na poluvremenu imaju osetnu razliku. Promašili su brdo šansi, svaki prekid crno-belih bio je šansa. Iz takvog jednog gosti su uzdrmali prečku, a moguće je da je u gužvi lopta prešla gol liniju.

Pokušala je izmenama Crvena zvezda da izađe iz ljušture i podređenog položaja. Čak je u pojedinim delovima bila ravnopravna. Međutim, Partizan je odgirao mnogo zrelije. Dočekao je šansu preko najboljeg pojedinca meča, napadača Milivojevića.

Posle toga se nazirao pobednik, dok je efektnim udarcem sve dileme rešio odlični Čolić.

Velika satisfakcija za Partizan, i veliki šamar za Crvenu zvezdu. Posebno, što je u ovaj tim domaćin uložio ogromna sredstva i doveo šestoricu igrača iz Vojvodine.


tagovi

omladinska škola Crvene zvezde

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara