"Grobari čekaju pojačanja"
"Grobari čekaju pojačanja"

Partizanove nove mete: Tandem reprezentativaca na spisku želja

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.09.17. | 11:45

Crno-beli žele da se ojačaju na spoljnim pozicijama

Grobari čekaju pojačanjaNovca za skupa pojačanja nema. Plan je napraviti jezgro oko dvojice stranaca, mladih igrača koji bi mogli da predstavljaju budućnost kluba, ali i pronaći odgovarajuća rešenja iz okruženja, koja neće previše opteretiti Partizanov budžet. Upravo u ovu poslednju stavku uklapaju se Nikola Pavlićević i Vladimir Mihailović.

Reč je o reprezentativcima Crne Gore, koji se trenutno nalaze na Prvenstvu Evrope (danas igraju sa Hrvatskom), a prema pisanju podgoričke Pobjede upravo su njih dvojica mete kluba iz Humske 1 i nopvog trenera Miroslava Mute Nikolića.

Izabrane vesti

Pobjeda ne procenjuje kakve su šanse da se njihovi transferi realizuju, ali ova vest svakako golica maštu Partizanovih navijača u danima kad valja praviti tim za narednu takmičarsku godinu.

Pavlićević u dresu SolnokaPavlićević ima 29 godina, igra na poziciji plejmejkera, sezonu je završio u mađarskom Solnoku, a prethodno je igrao za Sutjesku (tri mandata), Lovćena, bečki Halman i ljubljansku Olimpiju.  S druge strane, Mihailović je bek, tokom karijere nosio je dresove barskog Mornara, podgoričke Budućnosti, danskog Ostendea, te nemačkih klubova Tibingen, Vircburg i Oldenburg.

Mihailović iz peiroda dok je igrao za BudućnostPartizan je zasad doveo Marka Pecarskog, Aleksandra Aranitovića, Obrada Tomića, Australijanca Tomasa Vilsona i Amerikanca Najdžela Vilijams-Gosa, angažovanog posle povrede njegovog sunardonika Ijana Bejkera (raskinut ugovor), dok Džejms Skin nije prošao lekarske preglede, pa je potpis „oboren“.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

KK Partizankosarka partizanNikola PavlićevićFK PartizanSrbijaVladimir Mihailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara