""
""

Partizanovi problemi i u Poljskoj, Tomić optimista: Mi Srbi dajemo više kad je komplikovano

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.07.16. | 19:47

„I dalje smatram da smo kvalitetnija ekipa od Zaglebja“, kaže Miroslav Radović

Muke u Srbiji – muke i u Poljskoj. Sa četiri sata i 20 minuta kašnjenja i organizacionih peripetija, jedva se Partizanova ekspedicija obrela u Lubinu, gde je večeras odradila poslednji trening pred revanš sa Zaglebjem (četvrtak, 21.05).

Izabrane vesti

Pošto su skoro dva sata na beogradskom aerodromu čekali dozvolu za sletanje u Vroclav, crno-beli su se po dolasku u Poljsku suočili sa još jednim, neočekivanim, problemom, jer su skoro dva i po sata ostali zaglavljeni u autobusu na autoputu, čekajući da se raziđe gužva nastala usled jedne saobraćajne nesreće.

Tek oko 17 časova sastav Ivana Tomića smestio se u hotel, imao toliko vremena da ruča i presvuče se, da bi u večernjim satima konačno izašao na teren, da, kako se to kaže, „oseti travu“ pred meč koji bi mogao da mu donese plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.
„Mi Srbi smo poznati kao narod da dajemo više nego inače kada je sve komplikovanije. To će biti jedan od naših motiva, a imamo ih mnogo“, napomenuo je Ivan Tomić pre nego što je izveo igrače na trening. „Želimo da ga odradimo na najbolji mogući način i spremni dočekamo ono što nas očekuje“.

Osim Ivana Tomića, pred novinarima se pojavio i Miroslav Radović. Kao čovek koji je devet godina nosio dres Legije, razumljivo, pričao je na poljskom jeziku.
„Čeka nas teška utakmica, biće to sasvim drugačiji meč nego u Beogradu. Dobro smo radili sedam dana, svi smo spremni i znamo šta nas čeka. Znamo i šta je naš prioritet, to je prolaz, a sve ostalo je neuspeh“.

Crno-beli su pre šest dana nadigrali Poljake, ali na revanš nisu doneli prednost (prvi meč 0:0), pa im je za prolaz dalje potrebna pobeda ili bilo koji remi sa golovima.
„Ništa se nije promenilo u našim ambicijama, naravno da i dalje smatram da smo kvalitetnija ekipa od Zaglebja“, zaključio je Miroslav Radović.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

SrbijaFK PartizanMiroslav RadovićLiga EvropeIvan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara