Patrik Jang doneo odluku?

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.12.18. | 20:50

Izgleda da će američki centar karijeru nastaviti u redovima italijanskog Avelina

Nije zvanično, ali čini se da je gotovo i da je američki centar Patrik Jang doneo odluku gde će da nastavi karijeru. Pominjao sa kao igrač interesantan Partizanu, onda se pojavio i Avelino, a kako stvari stoje, Amerikanac će potpisati za italijanski klub.

Naime, lokalni sajt Sportavelino, objavio je navodnu prepisku navijača Avelina sa Jangom na jednoj od društvenih mreža.

Izabrane vesti

Na poruku tog navijača koja je glasila “Patriče, Avelino te čeka, pobeđivaćemo zajedno”, američki košarkaš je odgovorio “Da, hoćemo”.

Mada, s obzirom na današnje modern tehnologije, trebalo bi ovu informaciju ipak uzeti sa makar malom dozom rezerve dok se posao ne ozvaniči.

Jang je poslednji put nosio dres prošle sezone za Olimpijakosa prošle sezone. Kasnije je potpisao za Armani, ali nije igrao zbog stalnih povreda. Imao je povrede prednjih ukrštenih ligamenata. Tako da nije u takmičarskoj formi jer nije igrao od 12. novembra 2016. godine, ali jeste neko ko ima ime u evropskoj košarci.

Jang je poznat po svom sjajnim atletskim predisopicijama, skočnosti kao i defanzivnim karakteristikama. Sećamo ga se i iz dresa Galatasaraja i Olimpijakosa kada je igrao protiv Crvene zvezde u Evroligi. Videćemo da li ćemo imati priliku da ga gledamo u crno-belom dresu.

Foto: Starsport


tagovi

Patrik JangAvelino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara