"Miloš Ostojic protiv Vojvodine"
"Miloš Ostojic protiv Vojvodine"

PEH ZA CRNO-BELE: Miloš Ostojić mora u Berlin

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.04.13. | 16:39

Štoper Partizana povređen igrao protiv Vojvodine, zvanična dijagnoza glasi parcijalna ruptura prednjih ukrštenih ligamenta, postoji mogućnost da sa terena odsustvuje šest meseci

 

Miloš Ostojic protiv VojvodineNevolja nikad ne dolazi sama - panika je u svlačionici Partizana. Na tri vezana rezultatska neuspeha nadovezala se i povreda Miloša Ostojića. Nimalo bezazlena, što potvrđuje vest da će štoper crno-belih sutra ujutru otputovati za Berlin, na detaljnu kontrolu levog kolena, posle koje će se znati koliko će morati da odsustvuje sa terena.

Izabrane vesti

Zvanična dijagnoza glasi „parcijalna ruptura prednjih ukrštenih ligamenata“, međutim, lekari se razmimoilaze u stavu da li je oštećen „samo“ meniskus (očekivana pauza između 15 i 20 dana) ili je reč o težoj povredi ligamenata (šest meseci bez fudbala). A to bi bilo pogubno i za igrača i za klub, u tom slučaju bivši kapiten Teleoptika bi se vratio u ekipu tek u drugoj polovini oktobra.
„Zato putujem u Nemačku, na kliniku gde su svojevremno operisani Stevan Jovetić, Marko Šćepović i Eduardo Pašeko, kako bi se precizno utvrdilo šta je sa mojim kolenom“, izjavio je Miloš Ostojić za Mozzartsport.

U minula tri dana Osotjića su pregledala dvojica srpskih stručnjaka. Jedan je dijagnostifikovao oštećenje meniskusa, nalik onom koji je tokom priprmenog perioda imao Milošev saigrač, Žarko Tomašević. Drugi, pak, sumnja da su ligamenti stradali više nego inače i da mu preti duga pauza.
"Bio sam i na pregledu magnetnom rezonancom, imam simptome da je reč o ligamentima, ali ne kao kod nekih drugih igrača. Otok na kolenu postoji, međutim, nije ogroman, bolovi su blaži nego inače. Lekari kažu da ligamenti sigurno nisu pukli. Artroskopijom u Berlinu koleno će biti očišćeno, imaćemo jasnu situaciju”.

Defanzivac Partizana se povredio na treningu, dan uoči susreta sa Vojvodinom, međutim, nije želeo da propusti derbi. Protiv Novosađana je igrao - povređen!
„Napravio sam bezazlen pokret na treningu uoči utakimice, uprkos malom bolu mislio da nije ništa strašno. Po završetku meča koleno je počelo da otiče, osećao sam čudan pritisak u njemu i sve prijavio timskom lekaru, dr Iliji Rosiću. Da bi se dileme razvejale dogovoreno je da otputujem u Berlin. Već tokom sutrašnjeg dana trebalo bi da imam preciznu informaicju o stepenu povrede i dužini oporavka“, najavio je Miloš Ostojić, koji sigurno neće biti u kombinaciji za gostovanje Javoru.

Ostojića će u startnih 11 u Ivanjici zameniti Tomislav Pajović. Van stroja za subotnji meč su još Aleksandar Mitrović i Nikola Ninkvoić (pauza zbog žutih kartona), dok je povoljna vest za trenera Vladimira Vermezovića da se u ekipu vraća Saša Ilić, kapiten je prethodni duel sa Vojvodinom propustio usled suspenzije.

 

(FOTO: Star sport)

 


tagovi

EvropaMiloš OstojićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara