Perišić ga daje - kvota 3,60!

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.07.18. | 14:27

Iskoristite odličnu ponudu MOZZART kladionica za meč osmine finala Svetskog prvenstva

Ako ste ljubitelji jačih kvota, slobodno u okviru MOZZART specijala kombinujte strelce sa pobedom njihovih reprezentacija, a što da ne i neku od igara poput gola glavom, direktnog pogotka iz slobodnog udarca, het-trika na meču... Ipak, ukoliko vas ni to ne zadovoljava, spremna je i ponuda iz slobodne igre, gde se takođe kriju zanimljivi tipovi.

U slobodnoj igri koju je pripremila MOZZART kladionica možete se kladiti i na broj žutih kartona (po ekipi, u prvom poluvremenu, ukupno...), isto tako i za ofsajde, šuteve ukupno, kao i u okvir gola... Takođe, ko će izvesti prvi aut, prvi korner, ko će biti požuteti, možda i pocrveneti, ko izvesti prvi penal...

Izabrane vesti

Stoga, slobodnu igru možete da odigrate i kada je reč o duelu osmine finala Mundijala između Hrvatske i Danske. Ako niste videli, kec na Vatrene je najigraniji tip dana u MOZZART kladionicama. Očigledno je da ste uvereni u prolaz Hrvatske.

E sad, ako vam kvota na keca mala, probajte sa nekim od tipova iz slobodne igre. Na primer, kvota da će Mario Mandžukić biti prvi strelac na meču iznosi 6,00, Luka Modrić - 11,00, a sam tip da će napadač Juventusa biti strelac na meču vredi 3,00. Nije loša kvota ni na Ivana Perišića (3,60). Istina, nije bio na nivou ove sezone ni u dresu Intera, a ni ne liči na onog igrača sa Evropskog prvenstva u Francuskoj, ali ako ga krenu oni njegovi prodori, crno se piše Dancima. A i nije isključeno da tek sada diže formu. Dobra je kvota i da će Kristijan Eriksen u određenom momentu pogoditi mrežu - 4,75.

Kompletnu ponudu potražite na sajtu mozzartbet.com.

A evo i ponude i kompletne ponude iz SLOBODNE IGRE

Foto: Action Images


tagovi

specijalibet inforeprezentacija Hrvatskereprezentacija Danske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara