""
""

Peruanci ne daju sertifikat za Arauha, čekaju da Zvezda uplati 200.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.08.13. | 11:09

Talentovani štoper još uvek će samo trenirati sa saigračima, a tako će biti sve dok crveno-beli na uplate obeštećenje njegovom bivšem klubu, Hunaju

Eto novog problema za Slavišu Stojanovića i Crvenu zvezdu. Miguel Arauho (19) još uvek neće moći da zaigra za crveno-bele, iako je bio viđen u prvoj postavi za meč sa Javorom, a razlog je taj što Zvezda nije uplatila 200.000 evra obeštećenja Hunaju, bivšem klubu talentovanog štopera, saznaje Sport.

Zbog toga Hunaj još uvek nije poslao poslednji dokument za licencu, odnosno sertifikat, tako da će Arauho morati još malo da sačeka na svoj debi u crveno-belom dresu.

Izabrane vesti

Sa Marakane, ipak, stižu uverenja da će pomenuta suma biti uplaćena u narednih nekoliko dana, pa se očekuje da bi Arauho mogao da debituje pred Delijama u meču drugog kola sa Jagodinom.

Sport piše i da je Anderleht nedavno uplatio i prvu ratu za Luku Milivojevića, ali da su ti novci ekspresno raspodeljeni na više strana, kako bi se koliko-toliko ugasio "požar" koji na Marakani "gori" već duže vreme...

(FOTO: Star Sport - Srđan Stevanović)


tagovi

FK Crvena zvezdaMigel ArauhoSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara