"Zorić i Grbić"
"Zorić i Grbić"

Petar Grbić i Darko Zorić na Tumbinom spisku

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.03.16. | 18:39

Selektor Crne Gore objavio na koje igrače računa u prijateljskim mečevima protiv Grčke i Belorusije

Zorić i GrbićSelektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković objavio je spisak igrača na koje računa u prijateljskim mečevima protiv Grčke i Belorusije. Crna Gora će 24. marta u Atini igrati sa Helenima, dok će pet dana kasnije ugostiti Belorusiju.

Na spisku su se pojavili i povratnici u reprezentaciju Petar Grbić (Ahisar) Darko Zorić (Borac Čačak), kao i Marko Bakić iz Belenenseša. Tu je i jedan novajlija, Filip Raičević iz Vićence.

Izabrane vesti

Tumbaković ističe da mu je rezultat važan bez obzira na to da li je u pitanju prijateljski meč ili ne.
"Za mene je svaka utakmica takmičarska, bila ona prijateljska ili kvalifikaciona i tako je doživljavam. Jedina razlika je što ću na prijateljskom meču moći da isprobam više igrača. Svaku utakmicu želim da odradim što bolje i ostvarim povoljan rezultat. To znači da mi je rezultat uvek bitan", rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare.

Spisak Crne Gore:

Golmani: Vukašin Poleksić (Bekeščaba), Milan Mijatović (Bokelj) i Danijel Petković (Lovćen)

Odbrana: Marko Baša (Lil), Stefan Savić (Atletiko Madrid), Esteban Saveljić (Almeria), Žarko Tomašević Kotrijk, Marko Simić (Kajzeri), Elsad Zverotić (Sion) i Adam Marušić (Kotrajk).

Vezni red: Nikola Vukčević (Braga), Marko Bakić (Belenenseš), Vladimir Boljević (Aek Larnaka), Nemanja Nikolić (Hapoel Tel Aviv), Vladimir Rodić (Malme), Darko Zorić (Borac Čačak) i Petar Grbić (Ahisar).

Napad: Stevan Jovetić (Inter), Stefan Mugoša (Minhen 1860), Fatos Bećiraj (Dinamo Moskva) i Filip Raičević (Vićenca).

(FOTO: Star sport)


tagovi

reprezentativni fudbalreprezentacija Crne GorePetar GrbićDarko ZorićCrna Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara