"Petar Grbić opet protiv Filipa Stojkovića"
"Petar Grbić opet protiv Filipa Stojkovića"

Petar Grbić konačno starter za Partizan: Milinković bez četvorice juri het-trik pobeda za mirnu pauzu

Vreme čitanja: 3min | pon. 05.10.15. | 10:29

„Želimo da nastavimo niz započet protiv Voždovca i Augzburga“, pojasnio je Miloš Ostojić pred duel sa Čukaričkim u 12. kolu Superlige

Petar Grbić opet protiv Filipa StojkovićaSlavlje je bilo i prošlo. Vreme je da se prione na posao. A Partizan večeras (19 časova) nema pravo na grešku. Ne samo zbog toga što bi se eventualna pobeda nad Čukaričkim fino nadovezala na obeležavanje 70 godina postojanja kluba, već zato što navijači ultimativno zahtevaju tri boda, kojima bi prvak Srbije potvrdio izlazak iz rezultatske krize.

U duelu dva crno-bela tima, domaćin će pokušati da na trijumfe nad Voždovcem i Augzburgom nakalemi još jedan i pomeri se sa, za njih, ponižavajuće četvrte na drugu poziciju na tabeli. Taj poduhvat, da se za 90 minuta preskoče Borac i Javor, biće dodatno otežan činjenicom da Zoran Milinković ne može da računa na povređene Abubakara Oumarua, Marka Jevtovića, Gregora Balažica i Sašu Ilića. Neizvestan je i Miroslav Vulićević, koga je po povratku iz Nemačke „drmala“ povišena temperatura.

Izabrane vesti

U Humskoj, ipak, ne žele da traže izgovore.
Znamo šta su nam obaveze. Da bismo sledeće godine igrali u Evropi, bilo u Ligi šampiona ili Ligi Evrope, najlakše je da osvojimo titulu. A za to su nam potrebe pobede. Jeste malo teže igrati Superligu, u kojoj ambijent nije isto kao na evropskim utakmicma, naročito zbog broja navijača, međutim, jasni su nam ciljevi. Daćemo sve od sebe da bismo pobedili“, uverava Darko Brašanac, vezista Partizana.

Sve kvote Kladionice MOZZART za utakmicu Partizan - Čukarički

Duel u Humskoj biće oproštajni za trenera Čukaričkog, Vladana Milojevića, koga će posle ovog duela zameniti doskorašnji direktor omladinske škole Zoran Popović, zbog čega su u Partizanu posebno oprezni.
Čukarički je minule sezone osvojio kup i uskratio nam dva boda na njihovom stadionu, u trenutku kad smo se borili za titulu. Vidim da sad Brđani igraju promenjivo i da će da promene trenera posle utakmice sa nama, ali i dalje je reč o kvalitetnoj ekipi, koja će protiv Partizana imati poseban motiv“, dodao je Brašanac.

S obzirom na kadrovske probleme, jasno je da će Zoran Milinković izvesti prinudan sastav. Sa jednom značajnom promenom. Umesto Abubakara Oumarua igraće - Petar Grbić. Biće to povratak povremenog reprezentativca Crne Gore na teren u Humskoj, prvi put još od 16. maja i pretposlednjeg kola minule sezone kad je na Topčiderskom brdu gostovao Novi Pazar. U međuvremenu Grbić je igrao još samo na gostovanju istom rivalu 1. avgusta, kad je bio dvostruki asistent i ovo je prilika da pokaže navijačima i treneru da zaslužuje bolji status.

Miloš Ostojić u duelu sa Nemanjom Arsenijevićem iz RadaOsim krilne, Partizan će protiv Čukaričkog promeniti i pozicije zadnjeg veznog i štopera, pa će umesto Marka Jevtovića igrati Saša Lukić, dok će umesto Gregora Balažica šansu dobiti Miloš Ostojić, koji je odlično obavio posao i protiv Rada i protiv Augzburga, u drugom poluvremenu.
Dobro poznajemo Čukarički, možda je malo oslabljen u odnosu na prethodnu sezonu, ali to je i dalje kvalitetna ekipa. Igramo, ipak, na našem terenu, očekujemo podršku publike i želimo da nastavimo niz pobeda započet protiv Voždovca i Augzburga“, pojasnio je Ostojić.

U sklopu proslave klupskog rođendana, uprava kluba je rešila da časti navijače besplatnim ulazom na južnu tribinu, dok ulaznice za zapadnu i istočnu koštaju po 300 dinara.

Partizan bi trebalo da počne u sastavu: Živko Živković - Vulićević (Bandalovski), Ostojić, Fabrisio, Subić - Lukić, Brašanac, Babović - Andrija Živković, Grbić, Božinov.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPetar GrbićFK PartizanMiloš OstojićDarko Brašanac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara