""
""

Petar Grbić potpisuje do 2019. godine

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.12.17. | 10:32

Povratak u voljeni klub

Došlo vreme da se Petar Grbić vrati kući. I da ostvari dečački san. Rođeni Podgoričanin će na proleće igrati za Budućnost.

Krilni vezista se dogovorio sa predsednikom crnogorskog šampiona Žarkom Burićem i u četvrtak će potpisati ugovor do juna 2019. Na taj način postaće najzvučnije pojačanje Đetića u zimskom prelaznom roku u kome je Uprava rešila da poradi na rekonstrukciji ekipe, pa će na isti vremenski period saradnju da overi i novi trener, Vladimir Vermezović.

Izabrane vesti

Grbić - koji među plavo-bele stiže bez obeštećenja, pošto je pre 12 dana raskinuo saradnju sa turskim Akhisarom - nikad nije igrao za Budućnost, ali je njen navijač, ima istetoviran grb na desnoj podlaktici i prijateljima iz detinjstva je stalno pričao kako bi jednog dana voleo da zaigra Pod Goricom. Evo prilike...

On će biti prvi, svakako ne i poslednji, novajlija ove zime u Budućnosti. Iskusni vezista Simon Vukčević mesecima trrenira sa ekipom, a novi šef struke Vladimir Vermezović (koji ga je u Partizanu lansirao na veliku scenu) odlučiće da li je vredan angažmana, dok su u završnoj fazi pregovori sa Šaletom Kordićem (Grbalj, napadać) i Nikolom Karaklajićem (Iskra, desni spoljni). Obojica su slobodni u izboru nove sredine.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Budućnost PodgoricaCrna GoraEvropameđunarodni fudbalPetar Grbić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara