"Petar Grbić"
"Petar Grbić"

Petru Grbiću tri meča suspenzije, u Čačku opet problem sa rasizmom

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.11.15. | 09:04

Najdrastičnija kazna za Bojana Čečarića

Petar Grbić

Žuta minuta iz meča pod Đurđevim brdom skupo će koštati Petra Grbića. Disciplinska komisija FSS je, piše Sportski žurnal, naime kaznila crnogorskog krilnog fudbalera sa tri utakmice neigranja zbog toga što je u remiju Partizana sa Jagodinom (2:2) zaradio crveni karton kada je laktom udario u glavu protivničkog fudbalera Zorana Kneževića.

Izabrane vesti

U prevodu, to znači da 27-godišnji fudbaler neće moći da igra na utakmicama sa Novim Pazarom i Vojvodinom na Topčiderskom brdom, te Spartakom u Subotici.

Još gore je prošao Bojan Čečarić, prvotimac Javora koji je izgubio razum u meču sa Spartakom na kojoj je žestoko izvređao i pretio sudijama zbog čega će pauzirati četiri utakmice. Na tapetu je bio i Borac, ali će Disciplinska komisija FSS tek na narednoj sednici, sledeće srede, odlučiti na koji način će kazniti Čačane za lošu organizaciju susreta sa Voždovcem na kojem je domaća publika na rasnoj osnovi vređela napadača beogradskog tima Obioru Oditu.

Podsetimo, Borac je već imao probleme sa rasizmom kada su se njegovi navijači na jednom meču pojavili sa maskama kju-kluks klana, dok su 2008. pretukli fudbalera iz Gane Solomona Opokua.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPetar GrbićFK PartizanObiora OditaJavorDisciplinska komisija FSSBorac ČačakBojan Čečarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara