"Mirić, Golubović i Babić"
"Mirić, Golubović i Babić"

PIJACA: Golubović danas Romin, Mirić u Minsku, Babić u Radu...

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.01.14. | 10:09

Novajlije u Napretku, Čukaričkom i kragujevačkom Radničkom

Mirić, Golubović i BabićNepisano je pravilo da finiš prelaznog roka donosi najviše uzbuđenja, što potvrđuje i ovaj januar, na čijem će koncu Partizan možda ostati i bez drugog igrača, a OFK Beograd bez još jednog talenta. Reč je o Petru Goluboviću koji bi tokom dana trebalo da potpiše za – Romu!

Desni bek Romantičara nije se našao na spisku putnika za pripreme u Antaliji, što je ubrzalo priče da će karijeru nastaviti u Italiji, a kako javlja Tutomerkato, taj posao bi mogao da bude sklopljen do kraja dana. Golubović će za početak trenirati i igrati utakmice za mladi tim Vučice, čiji je član odnedavno i bivši igrač Partizana, talentovani Nemanja Radonjić.

Izabrane vesti

Poput omladinskog, u inostranstvo će nekadašnji A reprezentativac Srbije Marko Mirić. Bivši vezista subotičng Spartaka i Crvene zvezde karijeru će nastaviti u Belorusiji, pošto je postigao dogovor sa Minskom. Visoki vezista u bivšu sovjetsku republiku stiže kao slobodan igrač, pošto je pred Arbitražnom komisijom FSS-a dobio raskid ugovor na štetu kluba sa Marakane. Za njega je bio zainteresovan i Napredak, ali pregovori nisu uspeli.

Kruševljani, ipak, nisu ostali bez pojačanja. Na stadion pod Bagdalom stigao je Bojan Božović, crnogorski napadač potpisao je jednogodišnji ugovor, jesenas je bio član prvoligaša Bežanije,  tokom karijere igrao za Kom, zatim u Mađarskoj, Belgiji i na Tajlandu.
Čekamo odgovor iskusnog štopera, trebalo bi da stigne danas, sutra možda i još jedan napadač“, izvestio je sportski direktor Vladimir Matijašević.

Živo je i na Banjici, gde će rukovdstvo Rada danas promovisati još trojicu novajlija, od kojih je najzvučnije ime Dejan Babić. Vezista Partizana će do kraja sezone igrati za Građevinare kao pozajmljen igrač, a pod istim statusom jesenas je nosio dres Slobode. Novi trener prof. Aleksandar Janković rešio je i problem u napadu angažmanom iskusnog špica Nenada Injca, a u Radu su stigli još Vuk Ranđić iz Žarkova, kao i Stefan Čolović. Ovaj momak, ponikao u mlađim kategorijama Bazela, a proletos član mladog tima Totenhema, uspešno je prošao donedeljnu probu, potpisao ugovor i našao se na spisku putnika za pripreme u Antaliji.

Iz Superlige još dve vesti: defanzivac iz Gane Karim Alhasan potpisao je najavljeni ugovor sa kragujevačkim Radničkim, dok je nekadašnji vezista Budućnosti, Crvene zvezde, Borca i Jagodine Marko Mugoša odbio ponudu Slobode i vratio se u Crnu Goru, gde će obući dres Mogrena.

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

Zima 2014SuperligaSrbijaRadPetar GolubovićOFK BeogradMarko MirićDejan Babić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara