""
""

Piolijeva prva meta - Lacijeva „zlatna koka“

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.11.16. | 23:38

Brazilac Felipe Anderson nakon sezone za zaborav ponovo igra u odličnoj formi, pa će biti ključna meta milanskog velikana u zimskom prelaznom roku

Dolaskom Stefana Piolija na klupu Intera otpočela je zvanična licitacija za nova pojačanja Nerazura, a kao prvi i osnovni cilj u zimskom prelaznom periodu obleženo je angažovanje najboljeg igrača rimskog Lacija Felipea Andersona.

Izabrane vesti

Brazilac je pre dve godine bio jedno od najvećih osveženja Serije A, ali nakon što nije prodat na leto 2015. godine, usledila je vrlo slaba sezona odličnog veziste. Ipak, Anderson je ponovo na visokom nivou, što se ujedno poklapa i sa dobrim rezultatima Rimljana.

Na leto 2015. godine za Andersona je najveće interesovanje pokazao Mančester junajted, a Klaudio Lotito se hvalio kako je odbio ponudu Crvenih đavola od 50.000.000. Lacio je imao nameru da uđe u Ligu šampiona, a kada nije uspeo usledila je prilično loša sezona.

Ipak, kako su Rimljani stali na noge, tako ponovo i raste cena njihovih igrača. Ostaje da se vidi koliko će Inter, predvođen kineskom Suning grupom biti u stanju da se isprsi na zimu.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFelipe AndersonItalijaLacioSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara