"Bađo i Pirlo"
"Bađo i Pirlo"

Pirlo i Bađo spasavaju Brešu: Jedan će investirati, drugi će sesti na klupu

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.01.15. | 17:21

"Dosta sam razgovarao sa ljudima koji su direktno uključeni u rešavanje ovog problema Bićemo i dalje u kontaktu. Sigurno je da sada neću odustati”, rekao je Pirlo

Bađo i PirloBreša je nekada bila stabilan član elite, iznedrila je mnoge asove italijanskog fudbala, a sada se bori sa teškom finansijskom situacijom i ujedno juri opstanak u Seriji B. Spasa, ipak, ima na vidiku. Andrea Pirlo spreman je da investira u klub kako ne bi bankrotirao, dok bi Roberto Bađo mogao da sedne na klupu. Obojica su jedan deo svoje karijere igrali u Breši.
“Baš patim kada vidim kako se tim nosi u takvoj teškoj situaciji. Razgovarao sam sa važnim ljudima, onima koji zaista nešto znače u ovoj borbi. Znate i sami koliko mi je stalo do Breše, tako da mi teško pada zbog svega što se dešava sa klubom u kojem sam odrastao. Moram da ga podržim. Mislim da sam uradio sve što je bilo u mojoj moći, dosta sam razgovarao sa ljudima koji su direktno uključeni u rešavanje ovog problema Bićemo i dalje u kontaktu. Sigurno je da sada neću odustati”, rekao je Pirlo.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

Roberto BađoItalijaEvropaBrešaAndrea Pirlo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara