Pjontek: Učiniću Milan ponovo velikim

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.02.19. | 16:00

Poljski rudbaler igra sezonu karijere od dolaska među "rosonere"

Pet utakmica u dresu Milana - šest golova. Isto onoliko koliko je Gonzalo Iguain postigao za celu polusezonu. Nije ni čudo što su navijači Rosonera poludeli za Kšištofom Pjontekom, a njemu samopouzdanje dodiruje nebo. 

Zato nije ni čudo što najavljuje velike stvari sloganom koji je Donalda Trampa lansirao na čelo najmoćnije zemlje sveta. Hoće i Pjontek da od Milana napravi najjači tim na kontinentu. Da ga vrati tamo gde je nekada bio, u doba Van Bastena, Gulita, Rajkarda, pa Savićevića, Barezija, Masara...
"Učiniću Milan ponovo velikim", poručio je Pjontek za poljski Sportovi.

Izabrane vesti

A, kada spusti malo loptu na zemlju, priznaje da su hvalospevi kojima ga bombarduju svakodnevno, delom preterani.
"Kada bih zaista imao sve kvalitete koje mi novinari daju, bio bih najbolji fudbaler u istoriji. Sve te naslovne strane su pomalo preterane. Ali, nadam se da će jednog dana biti tako. U ovom trenutku mnogo su mi važniji golovi nego naslovnice", istakao je Pjontek.

Kada je Milan u pitanju, suština je u savršenom razumevanju na terenu.
"Paketa zna gde volim da dobijem loptu i ima savršenu tehniku da je tamo i pošalje. Ceo tim je sjajan, volim da se družim s momcima. Obično idemo zajedno na večere Čalhanoglu, Bakajoko, Paketa, Kesije, Rodrigez i Borini. Gradimo pravi tim", tvrdi Pjontek.


tagovi

Kšištof Pjontekac milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara