"Robert Levandovski"
"Robert Levandovski"

Plotun Levandovskog i dva gola Gecea uništili snove Paderborna, Verder osetio bes Kelerovog Šalkea! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.09.14. | 21:52

Ludnica u Hofenhajmu i šest golova u meču sa Frajburgom, ništa manje uzbudljivo nije bilo u Frankfurtu, gde je viđeno četiri komada...

Robert Levandovski

Iako je prošlo sasvim dovoljno vremena da se ljudi naviknu na činjenicu da su Robert Levandovski i Mario Gece igrači Bajerna i dalje jako ćudno zvuči kada kažemo da su upravo bivši asovi Dortmunda odveli bavarsku mašineriju do pobede. Posle neočekivanog remija sa Hamburgerom minulog vikenda, ekipa Pepa Gvardiole uspela je da odreaguje na pravi način i ubedljivo savlada najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela šampionata, ekipu Paderborna - 4:0. Time se završio start iz snova debitanta u Bundesligi, koji je imao najbolji start u istoriji ovog takmičenja. 

Izabrane vesti

Šampion je kompletan posao praktično uradio već u prvih 15 minuta, kada su Bavarci imali dva gola prednosti, a u listu strelaca upisala su se oba nosioca igra Milionera iz prethodnih sezona. Mrežu Paderborna načeo je Gece u 8. minutu posle savršeno odigrane akcije. 

Već šest minuta kasnije Levandovski je ispalio raketu, koju nikako nije mogao da ukroti Kruze, pa je rezultat na semaforu već bio 2:0. 

Mogao je Bajern i mnogo ranije da dođe i do novog uvećanja prednosti, ali je treći pogodak na meču stigao tek u 78. minutu, posle ogromne gužve u kaznenom prostoru gostiju i lagane egzekucije Gecea

Za kraj, tačku na ovaj susret stavio je Tomas Miler u 86. minutu, posle još jednog odličnog prodora Robena, za konačnih 4:0. 

 

Prvu pobedu u sezoni ostvario je Šalke! Rudari iz Gelzenkirhena konačno su upisali tri boda i tako najavili daleko bolje partije u nastavku sezone, pošto su kao gosti rutinski izbušili mrežu Verdera - 3:0. 

Iako se posle prvih 45 minuta činilo da ekipu Jensa Kelera čeka novi remi, u drugom delu igre sve se promenilo. Tek što je igra počela ponovo da se zahuktava, Mejer je iskoristio asistenciju Klas-Jana Huntelara i konačno probio bedem protivnika. 

Svega tri minuta kasnije, Nojštader je vrlo dobro izveden korner Fuksa i duplirao vođstvo. 

Šalke je nastavio da dominira sve do samog kraja utakmice, a potvrdu odlične partije gostiju dao je Barneta svojim novim pogotkom u sezoni, rezultat 3:0 i novu asistenciju Huntelara

BUNDESLIGA – 5. KOLO:

Utorak:

Bajern Minhen – Paderborn 4:0 (2:0)
/Gece 8, 78, Levandovski 14, Miler 86/

Hofenhajm – Frajburg 3:3 (1:2)
/Elijunusi 44, Rudi 63, Vestergard 90+3 - Franc 31, 33, Darida 75 penal/

Verder – Šalke 0:3 (0:0)
/Mejer 48, Nojštader 51, Barneta 85/

Ajntraht Frankfurt – Majc 2:2 (1:2)
/Mejer 45+1, Seferović 82 - Hofman 41, Okazaki 45/

Sreda:

20.00 Dortmund – Štutgart
20.00 Bajer Leverkuzen – Ausburg
20.00 Borusija Menhengladbah – Hamburger
20.00 Hanover – Keln
20.00 Herta - Volfsburg

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenEvropaKlas Jan HuntelarMario GeceNemackaRobert LevandovskiŠinji Okazaki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara