"Radost Šapčana"
"Radost Šapčana"

PLS: Mačva gazi ka Superligi, Piroćanci plesali u Novom Sadu, nova goleada OFK Beograda

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.09.16. | 18:05

Šapčani u malom derbiju savladali BSK iz Borče - 1:0

Radost Šapčana

Novo kolo Prve lige Srbije i nova pobeda lidera! Mačva je nastavila sa sjajnim rezultatima, a novu trojku upisala je na domaćem terenu u malom derbiju protiv BSK iz Borče - 1:0 (1:0).

Izabrane vesti

Rani pogodak bio je dovoljan Šapčanima da zabeleže šestu ovosezonsku pobedu i nastave sjajnu kampanju u pokušaju da se posle nekoliko decenija vrate u elitu. U tome im je pomogla i verna domaća publika koja je još jednom u solidnom broju ispunila stadion (oko 3.000) i ispratila novi trijumf izabranika Predraga Rogana pa se može reći da Mačvu i Šabac već sada drma superligaška euforija. 

Zanimljiv meč odigram je ovog popodneva na stadionu kraj Đetinje gde je Sloboda minimalnim rezultatom savaldala ekipu OFK Odžaka - 1:0. Strelac pogotka odluke bio je centarfor domaćina Uroš Đerić u 66. minutu, a novom pobedom Užičani su dospeli na četvrto mesto na tabeli sa dobrim izgledima da se bore za plasman u Superligu.

Iznenađenje dana je verovatno pobeda Piroćanaca u Novom Sadu protiv Proletera (1:0), ali i remi Dinama u Vranju sa Sinđelićem (0:0). Pred oko 2.000 gledalaca na Gradskom stadionu domaćin je imao dobre prilike, ali je beogradski tim odoleo i osvojenim bodom zadržao poziciju broj tri na tabeli.

Pobede su u ovom kolu slavili Budućnost iz Dobanovaca koja je tukla Inđiju sa 2:0 i Zemun koji je minimalno savladao Kolubaru (1:0), dok su u okršaju nekadašnjih superligaša, posle sjajne utakmice Jagodina i OFK Beograd podelili bodove pod Đurđevim brdom - 3:3 (2:1). Još jedna utakmica Romantičara sa dosta golova...

PRVA LIGA SRBIJE – 7. KOLO

Nedelja:
Jagodina – OFK Beograd 3:3 (2:1)
Sloboda – Odžaci 1:0 (0:0)
Proleter – Radnički Pirot 0:1 (0:1)
Dinamo Vranje – Sinđelić 0:0
Budućnost Dobanovci – Inđija 2:0 (0:0)
Mačva – BSK Borča 1:0 (1:0)
Zemun – Kolubara 1:0 (1:0)

Ponedeljak:
16.00: Bežanija – ČSK Pivara

(FOTO: Screenshot)


tagovi

SrbijaPrva liga SrbijePredrag RoganOFK BeogradMačva ŠabacJagodinaIvica KraljDinamo Vranje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara