""
""

Pobuna Zvezdinog junaka: Plej-of je oterao publiku sa stadiona! Ubili su draž prvenstva

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.10.16. | 09:20

"Dogiravanje svima odgovara osim prvoplasiranoj ekipi“, poručio je iskusni napadač

Kad je teško – Predrag Sikimić! Matricu patentiranu još u prvom kolu Superlige protiv Napretka, iskusni napadač je demonstirao u sudaru sa Čukaričkim, a potvrdio u poslednjem ligaškom duelu. Rad je zgažen kopačkama iskusnog napadača, momka koji je sa šest postignutih golova vrlo blizu zvanja najboljeg strelca Superlige.

Zvezda se mučila protiv Građevinara, bila blizu još jednog kiksa, ali onda je Sikimić iskoristio asistenciju Donalda i doneo mir u Ljutice Bogdana. Iako junak, iskusni napadač nijer stavio fokus na svoju igru.

Izabrane vesti

On je u izjavi za zvanični sajt kluba poručio da ne bi bila katastrofa ni da je Zvezda igrala nerešeno, pošto sledi deljenje bodova u plej-ofu. Čini se da taj sistem nije po volji strelca šest ovosezonskih golova.
„Ne gledam bodove pošto dolazi do deljenja. Verujem da će plej-of biti neizvesniji nego prošle godine. Sam plej-of je dobar za sve ekipe, osim za prvoplasiranu. Ne znam šta misle da su postigli time, manje ljudi dolazi na stadion jer se gubi draž“, poručio je Predrag Sikimić

On je bio objektivano sagledao učinak crveno-belih u sudaru sa Radom.
Nismo odigrali dobro u prvom poluvremenu, ali osećao sam da ćemo postići gol. Pojačali smo u drugom delu, svako od nas je pružio više, i gol je došao. Bio sam miran i nakon izjednačenja. Gledaš u semafor, nadaš se da će biti novih šansi i razmišljaš kako moraš da ih iskoristiš, to je cela filozofija. Rad nije nimalo naivna ekipa. Bilo je neizvesno do samog kraja ali bitno je da smo dobili“

Zvezdinom napadaču polako prelazi u naviku rešavanje utakmica.
„Osećam se super. Ovo je moj bivši klub, i uvek sam dobro igrao protiv njih, to se i sada ponovilo. Dobar rad se uvek ispati, ako ne ovde, vrati se u drugom klubu, ako ne u drugom, onda u trećem, a ako ne ni tada, vratiće se deci. Koliko daješ fudbalu, toliko ti se vraća“, dodao je Sikimić.

(Foto Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaPredrag SikimićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara