"Mihajlović"
"Mihajlović"

Počelo suđenje po tužbi Siniše Mihajlovića zbog Bertija i Ramadanija

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.06.13. | 15:35

"Predložio sam da FS Srbije prosledi sudu spisak igrača i da pridodaju i imena njihovih menadžera. Zahtevao sam da sa Terazija 35 ujedno pošalju i podatke o odigranim utakmicama za klubove i reprezentaciju sledećih igrača: Aleksandra Ignjovskog, Ljubomira Fejse i Marka Šćepovića”, prenosi Dejan Radunović, advokat menadžera Zorana Đurića, koga je tužio selektor Srbije

MihajlovićU Osnovnom sudu u Novom Sadu, danas je održano pripremno ročište, povodom tužbe koju je Siniša Mihajlović, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, podneo protiv Zorana Đurića, poznatog beogradskog fudbalskog menadžera.

Podsetimo, strateg našeg nacionalnog tima tužio je Đurića zbog izjave date novinaru SOS Kanala u emisiji “Total Soker” emitovane 22. oktobra 2012. godine, u kojoj je na pitanje “da li misli da Berti i Ramadani sastavlju ekipu Mihajloviću”, odgovorio:”Sigurno, sigurno”!

Detalje sa današnjeg pripremnog ročišta saznali smo od Dejana Radunovića, advokata Zorana Đurića.
“Na ročištu smo se pojavili ja i kolega, zamenik advokata koji  zastupa podnosioca tužbe. Sud je odredio da sledeće ročište bude 29. oktobra i kako je planirano, tada će biti saslušane parnične stranke, moj klijent Zoran Đurić i Siniša Mihajlović”, kaže advokat Dejan Radunović za MOZZART Sport.  

Da li je to bilo sve?
“Naravno da nije, pošto sam sudu predložio da od FS Srbije zatraži izveštaj, odnosno spisak igrača koji su nastupali za reprezentaciju od  21. maja 2012. godine do kraja iste godine. Takođe, insistirao sam da odgovorni iz naše “kuće fudbala” tom spisku pridodaju i imena menadžera igrača, odnosno imena agencija koje su vlasnici njihovih ugovora. I to nije sve! Zahtevao sam da sa Terazija 35, ujedno pošalju i podatke o odigranim utakmicama za klubove i reprezentaciju, sledećih igrača: Aleksandra Ignjovskog, Ljubomira Fejse i Marka Šćepovića”.

Kako je na vaš predlog odreagovala druga strana?
“Uložili su prigovor, međutim, taj prigovor je odbijen i sud će već ovih dana uputiti dopis u FSS i zatraziti sve sto sam nabrojao”.

Zašto se suđenje odvija u Novom Sadu, a ne u Beogradu?
“Iz razloga što je gospodin Mihajlović izjavio da je CD sa video zapisom sporne emisije gledao u kući svoje majke u Sremskoj Kamenici. Žalili smo se zbog toga i sudija je usvojio naš prigovor o nenadležnosti suda, da bi Viši sud potom doneo konačnu odluku da se suđenje ipak održi u Novom Sadu, a ne u Beogradu”, zaključio je Dejan Radunović.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Fali RamadaniSiniša MihajlovićSrbijaZoran Đurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara