""
""

Počinje pravi fudbalski rat: Čelsi, Junajted, Liverpul, PSŽ, Inter, Fener... Svi žele Fegulija! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.11.15. | 11:36

Valensijin akrobata privukao ogromnu pažnju dobrog dela Evrope s obzirom da će samostalno moći da pregovara sa klubovima već od 1. januara...

Vreme otvaranja zimske fudbalske pijace polako se bliži, a Valensiji sat otkucava u borbi da na Mestalji zadrži Sofijana Fegulija.

Izabrane vesti

Alžirski reprezentativac možda neće promeniti sredinu u januaru, ali kako mu ugovor sa Slepim miševima ističe narednog leta samostalno će moći da započne pregovore sa potencijalnim poslodavcima već od prvog dana 2016. godine. Jedan od najatraktivnijih igrača španskog prvenstva zbog toga privukao je ogromnu pažnju brojnih evropskih velikana, a prema pisanju lokalnog lista Superdeporte, koji je poslovično dobro upoznat u dešavanja na Mestalji, Feguli je na meti najvećih engleskih klubova, francuskog prvaka, turskog vicešampiona, ali i italijanskih velikana. Tačnije, 25-godišnji akrobata nalazi se na radaru Čelsija, Mančester junajteda, Liverpula, Totenhema, Pari Sen Žermena, Intera, Rome i Fenerbahčea!

Uprkos tome što turski list Fanatik piše da je Fenerbahče već kontaktirao Fegulija i ponudio mu petogodišnji ugovor vredan četiri miliona evra po sezoni, Superdeporte otkriva da će se trka za Fegulijev potpis voditi prvenstveno između Čelsija, Junajteda, PSŽ-a i Intera. Alžirac je već u startu otpisao Totenhem i Romu, pošto smatra da zaslužuje da zaigra u klubu iz višeg ranga. 

Ali, Fegulijevi menadžeri ostavili su određeni prostor i za nastavak saradnje sa Valensijom, koja jednom od najboljih igrača trenutno još nije predstavila konkretnu ponudu, iako u ovom trenutku Žoze Murinjo i Luj van Gal strpljivo čekaju svoju šansu da fudbalera prigrabe i osiguraju ga kao možda i prvo pojačanje tokom narednog leta. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016TurskaSuper ligSofijan FeguliSerija ARomaPremijer ligaPari Sen ŽermenLiverpulLiga 1ItalijaInterFrancuskaFenerbahčeEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara