""
""

Podrška Murinju zbog lekcije Konteu

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.10.16. | 19:07

Italijan stiče sve više neprijatelja zbog burnih proslava

Prethodnih godina su temperamentne proslave golova i pobeda uglavnom bile rezervisane za Žozea Murinja. Kasnije i za Jirgena Klopa u Dortmundu.

Izabrane vesti

Otkako se pojavio na velikoj sceni pre desetak godina, Murinjo je često umeo da privuče pažnju burnim izlivima emocija koje su često prelazile granicu dobrog ukusa i od njega napravili prilično nepopularnog tipa među protivnicima. I onda se desilo Murinju da ga neko nadmaši u takvom ponašanju.

Antonio Konte je prethodnog vikenda sa Čelsijem pregazo Murinjov Mančester Junajted, ali je iznervirao Portugalca temperamentnim ponašanjem pored aut linije i gestikulacijama prema navijačima. Što mu je Murinjo na kraju i zamerio u razgovoru pored aut-linije.

Međutim, Konteu nije prvi put da na sličan način slavi uspeh svog tima. Čuvena je njegova proslava kada je sa reprezentacijom Italije prethodnog leta eliminisao Španiju na EP. I okončao selektorski mandat Visentea del Boskea. Upravo je legandarni Španac sada stao na stranu Murinja jer je i sam bio u njegovoj koži.
“Murinjova poruka Konteu je opravdana. Ponekad treba povući ručnu kada su proslave trebera u pitanju. Ne kažem da ne treba proslavljati, ne morate biti dosadni kao ja, ali treba da postoji neka samokontrola. I mene je povredio onakav način proslave na meču Španije i Italije. Murinjo ima pravo”, rekao je Del Boske.

Izgleda da Konte stiče sve više neprijatelja kao što je to bio slučaj sa Murinjom u zenitu karijere… 

(FOTO: Action images)


tagovi

Žoze MurinjoVisente del BoskePremijer ligaEvropaEngleskaČelsiAntonio Konte

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara