Pogađao je čovek, treba ga slušati: Goleada u Finskoj na vidiku

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.07.18. | 09:20

"Obe ekipe u poslednje vreme znaju da tresu mreže, pa mislim da će ovaj meč da uđe u 3+", kaže Miloš Josimov

Posle Japana, Južne Koreje i Tajlanda selimo se malo u Evropu, čisto da razbijemo monotoniju. A na Starom kontinentu su, bar što se klupske scene tiče, najaktivniji severnjaci. Tako su ovih dana na programu mečevi iz Finske, Švedske, Norveške, Islanda, Irske... Ma, ima pregršt mečeva, samo što to nije to, dok ne dođu najjače evropske lige.

U nedelju je na programu jedan meč u Veikausligi. Sastaju se Honka i VPS (17.30).
"U utakmici između Honke i VPS-a sve je moguće. Obe ekipe u poslednje vreme znaju da tresu mreže, pa mislim da će ovaj meč da uđe u 3+", poručio je za TIP Novosti srpski internacionalac Miloš Josimov, levi bek KPV-a, koji je proteklih nedelja bio veoma uspešan u prognoziranju mečeva u Finskoj.

Izabrane vesti

Dakle, nema tu mnogo filozofije. Josimov smatra da ćemo na ovom meču videti vatromet, a čisto malo da potkrepimo ovu prognozu i brojkama.

Honka je sveukupno u seriji od osam mečeva na kojima prolazi GG, koji je zaokružen i na sedam proteklih mečeva ovog tima kada je bio domaćin. VPS je slavio sa dva ili više postignutih golova na tri od pet poslednjih mečeva u ligi.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 17:30 5703 FIN 1 Honka - VPS ug 3+ 2,00
Ukupna kvota2,00

FINSKA 1:

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Finska 1Miloš Josimov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara