Pogled Grobara uperen ka Stojkoviću: Pet puta na Marakani, tri puta bez primljenog gola

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.03.19. | 12:59

Čuvar mreže Partizana ume da začara svoj gol na večitom derbiju

Koncentraciju Vladimira Stojkovića kada je derbi u pitanju, čak i na Marakani, ništa ne može da naruši. Ni pesme na njegov račun sa zvučnika, ni petarde i topovski udari pod noge... Otkako je postao golman Partizana, Stojković je pet puta u prvenstvenim utakmicama išao na stadion Crvene zvezde i ima jako dobar učinak: tri puta je uspeo da sačuva mrežu netaknutom!

Na tih pet utakmica, Stojkovićev bilans je: dve pobede, remi i dva poraza, uz gol-razliku 4:3. To jasno govori zbog će pogled Grobara biti na 159. večitom derbiju ponovo uperen najviše u golmana, koji je istinski vođa crno-belog tima.

Izabrane vesti

Stojković je prvi put na Marakani u derbijima kapitulirao na svom trećem nastupu, u novembru 2013. i to ga je matirao – njegov igrač. Milan Obradović je glavom poslao loptu u svoju mrežu i doneo Zvezdi pobedu od 1:0.

Prošle sezone Vladimir je u prvom jesenjem derbiju sačuvao svoju mrežu (0:0), da bi u poslednjem, prolećnom, dva puta bio savladan. Nemanja Radonjić i Aleksandar Pešić su obezbedili crveno-belima trijumf od 2:1.

Bio je jednom prilikom Stojković suočen i sa penalom za Crvenu zvezdu, ali je Evandro tada pogodio stativu.

(FOTO: Starsport)


tagovi

159. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara