""
""

Poker golgeteri: Boaći, Žigić i još sedmorica veličanstvenih!

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.11.17. | 10:53

Kako je sa četiri gola protiv Rada reprezentativac Gane ušao u probrano društvo

Ričmond Boaći ruši sve pred sobom i plaši BATE! Golovima protiv Rada reprezentativac Gane se probio na drugo mesto liste strelaca Superlige, i ujedno ponovio poduhvat Nikole Žigića iz marta 2004.godine.

Pre Boaćija poker golova na jednoj prvenstvenoj utakmici uspeo je da postigne upravo nekadašnji reprezentativac Srbije i član Valensije. Bilo je to protiv Zete pre više od 13 godina, a Sportski Žurnal u današnjem broju podseća da su pored Žigića i Boaćija samo još sedmorica fudbalera Crvene zvezde uspela da postignu tačno četiri golana utakmici: Kosta Tomašević, Todor Živanović, Borivoje Kostić, Vojin Lazarević, Zoran Filipović, Dušan Savić i Saša Marković.

Izabrane vesti

Čak po tri puta su to učinili Tomašević i Bora Kostić, a Dule Savić je četiri gola sasuo protiv protiv istog rivala (Željezničar), na istom mestu, u kreiranju istog rezultata (5:2). On je to uspeo u razmaku od svega 14.meseci.

Zanimljivo je da je golovima protiv Rada Boaći stigao do 37 gola u ovoj kalendarskoj godini, 18 je postigao ove sezone. Dovoljno da potvrdi da se nalazi u pravom golgeterskom monetu pred gostovanje Bate Borisovu.
Nikoga se ne plašimo i sve možemo sa našim komadantom, trenerom Vladanom Milojevićem. Veruje uvek u nas, pobednik je po karakteru i mi smo takvi uz njega. Odlazimo u Belorusiju da odigramo najbolje što možemo, pristup nam se ne razlikuje ko god da je protivnik“, rekao je Ričmond Boaći za Sportski Žurnal.

(Foto Star Sport)

 


tagovi

EvropaNikola Žigić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara