"Gilfi Sigurdson"
"Gilfi Sigurdson"

Poketino ispravlja greške prethodnika: Gilfi, vrati se

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.05.17. | 10:33

Maurisio Poketino rešio da vrati islandskog vezistu u London

Gilfi SigurdsonVreme je da Gilfi Sigurdson pokaže da nije samo prosečan premijerligaški fudbaler, već da se u njegovim nogama krije kvalitet koji donosi trofeje. Jer posle dve sezone u vrhu, Totenhem bi sledeće sezone morao da napadne sam tron. Maurisio Poketino se nije trošio poslednjih godina, ali zna i on da će mu za borbu na dva fronta biti potreban igrački kadar sa dubinom. Otud Sigurdson.

Islanđanin je već igrao za Totenhem od 2012. do 2014. godine, pošto je bio prvo pojačanje Andrea Viljas Boasa da bi potom za 10.000.000 evra otišao u Svonsi. Sada bi sasvim sigurno bio višestruko skuplji. Pretpostavlja se da bi Totenhem ponudio oko 30.000.000 evra.

Izabrane vesti

Svakako jeftinija varijanta od Rosa Barklija za koga Everton traži celih 60.000.000 evra.

Poketino nije spreman da ide toliko daleko, a oduvek je govorio da Sigurdsona nije ni trebalo prodati. On je tek stigao u klub i nije učestvovao u donošenju odluke.
"Bio bi savršen za nas", rekao je Poketino u decembru kada je obrazlagao stav da je Sigurdsonova prodaja bila greška.

Naravno, neće sve to ići baš glatko. Baš Everton je, tražeći zamenu za Barklija koji odbija da produži ugovor sa Karamelama, zaokružio Gilfijevo ime kao prvo na listi prioriteta.

Istina, Totenhem, Liga šampiona i borba za titulu u Premijer ligi mnogo su veći izazov.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaGilfi SigurdsonPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara