""
""

Poketinov plan B - ljubimac iz Sautemptona

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.08.16. | 12:51

Morgan Šnajderlin alternativa za pojačanje u veznom redu, ako se ne dogovore s Njukaslom oko Muse Sisoka

Biće ovo dugačak dan za navijače Totenhema, ali jedno je sigurno - Pevci kupuju centralnog veznog fudbalera i on će sigurno biti Francuz. 

Izabrane vesti

Musa Sisoko od jutros puni stranice svetskih medija, napustio je treninge nacionalnog tima i zaputio se na potpisivanje ugovora, ali trenutno već nekoliko sati sedi u Parizu i čeka poziv menadžera da se zaputi ka novoj destinaciji. Ali, nema i dalje signala iz Totenhema ili Njukasla da je transfer u London dogovoren, a u međuvremenu pojavila se i nova informacija da su Pevci okrenuli glavu ka drugoj strani, i to prema Old Trafordu. 

Želja Maurisija Poketina je da opet sarađuje sa Morganom Šnajderlinom (27) reprezentativcem Francuske, fudbalerom Crvenih đavola koji nije u planovima Žoze Murnija ove sezone. Nije se sjajni vezista naigrao od početka sezone, samo pet minuta u Premijer ligi, kada je ušao kao rezerva na utakmici sa Bornmutom u prvom kolu i to je to.

To ne smeta bivšem treneru koji bi voleo da ga dovede na Vajt Hart Lejn, a šuška se da su u Junajtedu spremni da se dogovore sa Pevcima oko transfera igrača kojeg je Luj van Gal prošlog leta kupio iz Sautemptona za čak 35.000.000 evra. Ne spominje se zasad suma koju bi Pevci izdvojili za kupovinu ovog fudbalera, ali je opšte poznato da ne mogu da idu sa ponudama iznad 30.000.000 evra. 

Poketino je u januaru već jednom pokušao da dovede Francuza u finišu prelaznog roka, ali dogovor nije tada bio sklopljen, jer Van Gal nije želeo da ga pusti. Sam fudbaler izjavio je nedavno da bi voleo da se bori za mesto u prvom timu Mančester Junajteda, iako je tek četvrta opcija u veznom redu posle Pogbe, Felainija i Kerika, ali videćemo šta će reći na ponudu bivšeg trenera iz redova Svetaca.

Da bi bio standaradan u reprezentaciji Francuske i putovao na Svetsko prvenstvo u Rusiju, Morgan Šnajderlin mora da bude standardan i u timu, a to će teško postići kod Žozea Murinja posebno posle dolaska Pogbe. Zato je selidba u Totenhem prava stvar, ako se poklope sve kockice.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiPremijer ligaMorgan Šnajderlinletnji prelazni rok 2016Engleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara