"Ninković i Babović, u pozadini Kojić"
"Ninković i Babović, u pozadini Kojić"

POLUVREME: Kojić i Ninković pogađali, Babović izveo pravu majstoriju!

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.06.15. | 18:45

Parni valjak sa dva pogotka krunisao nadmoć protiv zonaša iz Čajetine, a mogao je da ima i daleko ubedljivije vođstvo - 2:0

Ninković i Babović, u pozadini Kojić

Fudbaleri Partizana u ovom trenutku igraju drugu kontrolnu utakmicu tokom letnjih priprema i vode na Zlatiboru protiv istoimenog zonaša iz Čajetine rezultatom 2:0.

Izabrane vesti

Prvi pogodak postignut je u 21. minutu kada je Nemanja Kojić posle dodavanja Petra Grbića zatresao mrežu Filipovića i krunisao terensku inicijativu Parnog valjka, dok je drugi bio delo Nikole Ninkovića u 36. minutu, posle prave majstorije Stefana Babovića, koji mu je ostavio loptu petom i izazvao velike aplauze pubilke na Švajcariji.

Po kišovitom vremenu, pred oko 1.000 gledalaca, vođstvo crno-belih moglo je da bude i ubedljivije da su izgledne prilike iskoristi Kojić u 10, Bandalovski u 15, Balažic u 16. i Saša Ilić u 30. minutu, kada je sa dva metra uspeo da šutira pored gola. Uzdahe ljubitelja fudbala u 38. minutu izmamio je Marko Jevtović, koji je snažno šutirao sa 25 metara, ali je golman Zlatibora odlično odbranio.

ZLATIBOR - PARTIZAN 0:2
/Kojić 21, Ninković/

Stadion: Švajcarija
Gledalaca: 1.000
Sudija: Nenad Đokić (Užice)

ZLATIBOR: Filipović - Todorović, Ristanović, Kostadinović, Đorđević, Stanić, Hamzić - Lazović, Luković, Mudrinić, Milosavljević.

PARTIZAN: Kljajić - Vulićević, Balažic, Fabrisio, Bandalovski - Jevtović - Grbić, Babović, S. Ilić, Ninković - Kojić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zlatibor ČajetinaSuperligaStefan BabovićSrbijaFK PartizanNikola NinkovićNemanja Kojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara