""
""

POLUVREME: Malbašić sprema šanse, Luka promašuje

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.11.13. | 15:44

Partizan – Spartak 0:0, Andrija Živković se povredio na zagrevanju

Po starom, a ne tako dobrom običaju, Partizan se muči, pa posle prvog poluvremena okršaja sa Spartakom ima samo mršavih 0:0, što je proizvod isto tako neubedljive igre oba tima u tišini Humske. Pred praznim tribinama, crno-beli imaju više loptu u nogama, ali nisu našli način da je uguraju u mrežu, dok Subotičani povremenim atacima opominju izabranike Vuka Rašovića i poručuju da u Beograd nisu došli samo da se brane.

Izabrane vesti

Najbolju priliku na meču imao je prinudni špic Predrag Luka, čiji je šut, posle vrlo dobre solo akcije Filipa Malbašića, završio na – stativi. U nastavku iste akcije, Miloš Jojić je opalio po lopti, iznad prečke. Izveli su crno-beli i pre toga nekoliko valjanih napada, ali ih je sve zaustavio golman Branimir Aleksić, koji je pre ukroćenog udarca Nikole Ninkoivća sa distance osujetio još dva pokušaja Luke, oba na dodavanja danas razigranog Filipa Malbašića, kome je u 45. minutu nekadašnji kandidat za reprezentativnog golmana ''skunio'' zicer. 

A pozajmljeni igrač Hofenhajma iznenada je i dobio priliku, jer je se tokom zagrevanja mladi Andirja Živković požalio na bol u primicaču, pa je stručni štab crno-belih odlučio da ne rizikuje i ostavio ga je u svlačionici.

Imao je I Spartak sjajnu šansu da dođe do vođstva, ali je šut Antonića u 23. minutu odbranio Stojković.

 

SUPERLIGA SRBIJE – 14. KOLO

PARTIZAN – SPARTAK 0:0

Stadion Partizana
Igra se bez prisustva publike
Sudija: Dejan Dimitrijević (Loznica)

Partizan: Stojković – Obradović, Ostojić, Stanković, Petrović – Marković Jojić, Mlabašić, Ilić – Ninković, Luka. Trener: Vuk Rašović.

Spartak: Aleksić – Antonić, Cicmil, Radović, Vidović – Šarac – Mrkela, Torbica, Trivunović – Nosković. Trener: Dragan Kanatlarovski.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanPredrag LukaSpartak Zlatibor vodaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara