"Nenad Milijaš"
"Nenad Milijaš"

POLUVREME: Milijaš načeo Goricu

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.02.14. | 14:45

Kapiten Zvezde crveno-belima doneo prednost posle prvih 45 minuta susreta sa slovenačkim prvoligašem, filijalom Parme

Nenad MilijašCrvena zvezda na dobrom putu da se sa priprema u Sloveniji vrati sa maksimalnim učinkom, pošto posle prvih 45 minuta poslednjeg kontrolnog meča vodi protiv Gorice sa minimalnih 1:0.

Jedini gol na meču pao je u 21. minutu posle indirektnog udarca i kratkog pasa Miloša Ninkovića do kapitena Nenada Milijaša, koji je rezantnim šutem načeo rivala, inače četvrtoplasirani tim na polusezoni slovenačkog prvenstva, filijalu Parme zbog čega u Gorici Italijani čini oko polovine igračkog kadra.

Izabrane vesti

Prethodno je dobru šansu posle duplog pasa sa Abiolom Daudom imao i Aleksandar Kovačević, ali je njegov udarac levicom završio na prečki, da bi u finišu poluvremena golman Ivan Kaćioli prvo zaustavio novi pokušaj Milijaša sa distance, a potom izašao kao pobednik iz jedan na jedan situacije sa Daudom, koji se spetljao ispred čuvara protivničke mreže.

Na drugoj strani, Gorici je u 15. minutu poništen gol zbog ofsajd pozicije u kojoj se našao Đanvito Misuraka, da bi posle nesigurne reakcije Zvezdinog novajlije Dejana Kelhara (prvi put u startnih 11) i Ljuba Nenadića dvojica fudbalera slovenačkog tima izbili sami pred Sava Pavićevića, ali je Đanluka Lapadula bio za malo naprecizan.

Trener Zvezde Slaviša Stojanović je, inače, na teren izveo sledeću startnu postavu: Bajković, Petković, Kelhar, Pavićević, Nenadić, Kovačević, Milijaš, Pečnik, Ninković, Dauda, Kasalica.

Podsetimo, crveno-beli su u Sloveniji savladali i Kopar (4:2), tuzlansku Slobodu (3:0), Domžale (1:0), Triglav (3:1) i Ankaran (7:0), dok su prethodno u Beogradu poraženi od Sloge iz Petrovca na Mlavi (0:1) na startu priprema.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaNenad MilijašGoricaDejan KelharFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara