"Rakić pogađa gol"
"Rakić pogađa gol"

POLUVREME: Rakić načeo Pazarce (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.09.14. | 18:44

Gostima ostaje da žale za propuštenom šansom Bojana Đorđevića

Rakić pogađa golMinimalna prednost Crvene zvezde posle prvih 45 minuta utakmice sa Novim Pazarom u šestom kolu Superlige zahvaljujući nesmotrenosti defanzivaca gostiju i smirenoj glavi Đorđa Rakića.

Igrao se 15. minut kada je Darko Lazović probio po desnom krilu i povratnom loptom uposlio Vukana Savićevića, ali su Pazarci stigli da izblokiraju njegov pokušaj. Lopta se odbila do Nikole Mijailovića, koji je na petercu gađao Đorđa Rakića. Slobodan Vuković je zaspao, pa iskusnom golgeter nije bilo teško da na petercu primiri loptu i potom je protne iza leđa Zlatka Živkovića.

Izabrane vesti

Prednost crveno-belih mogla je da bude i ubedljivija da šut Miloša Bosančića glavom nije završio na stativi. Sa druge strane, moglo je i da je ne bude, pošto je Bojan Đorđević, bivši igrač Zvezde, u 34. minutu obišao Mijailovića, bio sam ispred Predraga Rajkovića, ali je Nejc Pečnik stigao da mu zasmeta, pa je lopta prohujala pored stative.

CRVENA ZVEZDA – NOVI PAZAR 1:0
/Rakić 14/

Stadion Crvene zvezde;
Sudija: Srđan Obradović;

Crvena zvezda: Rajković – Petković, Pavićević, Lazić, Mijailović – Kovačević, Savićević – Lazović, Bosančić, Pečnik – Rakić;

Novi Pazar: Živković – Đorđević, Vuković, Tintor, Udovičić – Jevtović, Ragipović – Mijić, Rusmir, Kecap – Hadžibulić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaĐorđe RakićNovi PazarSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara