"Saša Stojanović"
"Saša Stojanović"

Poluvreme: Zvezda promašuje u Kopru, Stojanović bio najbliži golu

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.01.15. | 17:52

Crveno-beli bili agilniji rival u prvih 45 minuta, ali mreže još uvek miruju – 0:0

Saša Stojanović

Bez golova u prvom poluvremenu u prijateljskoj utakmici između Kopra i Crvene zvezde. Crveno-beli su u prvih 45 minuta bili nešto agilniji rival, a najbliži golu izabranici Nenada Lalatovića bili su u 35. minutu, kada je u odličnoj prilici bio Saša Stojanović, nakon odličnog prodora i dodavanja Lazovića.

Izabrane vesti

Domaćin je samo dva minuta kasnije imao najbolju priliku u prvom poluvremenu, ali je sjajno odbranio Rajković, dok je u samom finišu prvog dela igre u svom petercu odlično reagovao Darko Lazić.

Crveno-beli su prvi put golu rivala pripretili u devetom minutu, kada je sa 25 metara pokušao Vukan Savićević, ali je lopta išla preko gola, a samo tri miunuta kasnije Luka Jović se oprobao udarcem sa ivice kaznenog prostora, posle centaršuta Anđelkovića, ali je bio neprecizan.

Anđelković je odlično prošao po levom boku i u 40. minut, usledio je prvovremeni centaršut, Jović je zahvatio loptu glavom, ali je ona završila pored gola.

Zvezda je u prvih 45 minuta nastupila u sledećem sastavu: Rajković, Cvetković, Lazić, Luković, Anđelković, Grujić, Savićević - Lazović, Stojanović, Gavrić – Jović.

(FOTO: Star Sport)

 


tagovi

SuperligaSrbijaSaša StojanovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara