"Duel Gagića i Marjanovića iz prošle sezone"
"Duel Gagića i Marjanovića iz prošle sezone"

Pomeren večiti derbi: Zvezda čeka Partizan u nedelju od 19 sati

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.11.14. | 19:48

Naši predstavnici u Evroligi i Evrokupu tako će imati dan više za odmor i pripremu predstojećih mečeva na međunarodnoj sceni

Duel Gagića i Marjanovića iz prošle sezoneUmesto u ponedeljak, kako je prvobitno bilo planirano, večiti košarkaški derbi igraće se u nedelju od 19 časova u hali Pionir. Tu informaciju preneo je sajt televizije Sportklub, koja ima ekskluzivna prava na prenose mečeva Jadranske lige i zato ne bi trebalo sumnjati u njenu verodostojnost, iako na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja još nema potvrde te vesti.

Crvena zvezda u derbi ulazi kao lider prvenstva, sa maksimalnim učinkom od svih devet pobeda, dok se Parni valjak nalazi na deobi četvrtog mesta sa učinkom od pet trijumfa i četiri poraza, pa je jasno da će i jedni i drugi biti ekstra motivisani: nominalni domaćin da potvrdi sjajan start i nastavi juriš ka rekordu Olimpije, a crno-beli u nastojanju da pokažu kako mogu da budu ravnopravan takmac najvćem rivalu.

Izabrane vesti

S obzirom da ekipe Dejana Radonjića i Duška Vujoševića naredne sedmice imaju i obaveze na međunarodnoj sceni, imaće dan više odmora da se pripreme za okršaje sa Valensijom u Evroligi, odnosno Hapoelom iz Tel Aviva u Evrokupu.

Kako piše Sportklub, navijači Crvene zvezde će na pomenutom duelu ćutati početnih 25 minuta kako bi odali počast tragično nastradalom Marku Ivkoviću, koji je minule sedmice izgubio život u Istanbulu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaJadranska ligaKK Crvena zvezdaKK PartizanFK PartizanSportklub

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara