"Uručenje donacije"
"Uručenje donacije"

Pomoć štićenicima Doma u Banjaluci

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.03.17. | 13:30

Kompanija MOZZART pomogla Dječjem domu „Rada Vranjašević“ iz Republike Srpske

Uručenje donacije

Predstavnici kompanije MOZZART uručili su danas donaciju Dječjem domu „Rada Vranješević“ i tako obradovali 96 štićenika.

Izabrane vesti

Dom ima dugu tradiciju zbrinjavanja djece bez roditeljskog staranja i jedina je institucija socijalno-zdravstvene zaštite u Republici Srpskoj koja je organizovana tako da obezbjeđuje vaspitanje i obrazovanje, kao i osposobljavanje za samostalan život i rad najugroženije kategorije stanovništva.
„Svojom organizacijom, razvnovrsnim aktivnostima i sadržajem, Dom nudi sve ono što bi štićenicima trebalo da obezbjedi porodica. Donacije imaju značajnu ulogu, jer pomoću njih djeci i mladima obezbjeđujemo nesmetan rast i razvoj, stvarajući uslove za život koji imaju njihovi vršnjaci u svojim biološkim porodicama. Trenutno u Domu boravi 96 štićenika različitog uzrasta,  od beba do studenata“, rekao je direktor Doma Vladimir Kajkut.

Donacija vrijedna 3.000 evra došla je u pravom trenutku.
„Želimo da izrazimo zahvalnost kompaniji MOZZART, kao jednoj od vodećih kompanija za priređivanje igara za sreću, za vrijednu donaciju koja će biti usmjerena na poboljšanje kvaliteta života mladih koji borave u Domu“, dodao je Kajkut.  

Kompanija MOZZART društveno odgovornom poslovanju pristupa kompleksno, kroz više paralelnih i jednako važnih pravaca djelovanja pridržavajući se najviših etičkih standarda, kroz zaštitu životne sredine, investiranje u projekte i ljude koji doprinose razvoju društva, pružanje materijalne i svake druge pomoći onima kojima je najpotrebnija.
„Kompanija MOZZART je društveno odgovorna kompanija, koja već godinama pomaže zajednici. S posebnim zadovoljstvom smo se uključili u ovu akciju gdje smo donirali novčana sredstava djeci iz Doma ’Rada Vranješević’. Kompanija će i u budućnosti nastaviti da pruža podršku onima kojima je najpotrebnija, stvarajući zdravo životno okruženje, kako za nas, tako i za buduće generacije“, rekla je predstavnica kompanije MOZZART Tamara Kantar


tagovi

Republika SrpskaMozzartBiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara