""
""

Ponovo gazi Samuel Eto: Antalija šokirala Bursu i izjednačila se sa Fenerom i Galatom (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.10.15. | 17:03

Na konačan ishod utakmice, ali i kompletna zbivanja na terenu u ogromnoj meri je uticalo isključenje defanzivnog veziste domaćih Kristobala Horkere, koji je u 41. minutu otvorenim delom kopačke u stomak udario jednog protivničkog igrača i dobio direktan crveni karton - 0:2

Pobeda na strani koja je silno bila potrebna igračima Antalije. Zahvaljujući pogocima Samuela Etoa i Emraha Bašana zabranici Jusufa Šimšeka osvojili su tri izuzetno teška boda na jednom od najtežih gostovanja u turskom Super ligu protiv domaće Burse i tako se izjednačili na drugoj poziciji sa Galatasarajem i Fenerbahčeom, ali sa utakmicom više - 0:2 (0:0).

Izabrane vesti

Na konačan ishod utakmice, ali i kompletna zbivanja na terenu u ogromnoj meri je uticalo isključenje defanzivnog veziste domaćih Kristobala Horkere, koji je u 41. minutu otvorenim delom kopačke u stomak udario jednog protivničkog igrača i dobio direktan crveni karton.

Taj detalj pružio je dovoljno mogućnosti igračima Antalije u nastavku meča, koji su to uspeli da pretvore u konačno slavlje.

Prvo je Eto u 55. minutu lukavo iskoristio kiks domaće odbrane, dok je u nadoknadi vremena Bašan posle kontranapada potvrdio slavlje gostujućeg tima.

SUPER LIG - 8. KOLO:

Bursa - Antalija 0:2 (0:0)
/Eto 55, Bašan 90+3/

18.00 Galatasaraj – Genčlerbirligi
18.00 Konja - Gacijantep

Nedelja:
12.30 Kasimpaša – Sivas
16.00 Kajzeri – Fenerbahče
18.00 Ahisar – Eskišehir
19.00 Bešiktaš - Rize

Ponedeljak:
19.00 Osmanli – Bašakšehir
19.00 Mersin - Trabzon

(FOTO: Action images)


tagovi

TurskaSamuel EtoPremijer ligaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara