""
""

Ponuda iz Kine za vezistu Zvezde, Cvetković bez dogovora sa Grcima

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.01.16. | 08:21

Saša Stojanović u fazi razmatranja ponude, dok su razgovori oko odlaska desnog beka crveno-belih ostali na površnoj priči, pa će se on naći na prozivci 11. januara

Iskusni vezista Crvene zvezde Saša Stojanović protekle jeseni nije uspeo da izbori mesto u timu, a tako će sasvim izvesno biti i na proleće, pa treba očekivati da on ove zime promeni sredinu. Kako piše Sportski žurnal Stojanović dva kineska kluba zainteresovana su za usluge nekadašnjeg prvotimca Radničkog iz Niša, koji je preko posrednika dobio ponudu i trenutno je razmatra.

Izabrane vesti

Stojanović bi u međuvremenu trebalo da raščisti finansijske račune sa Zvezdom, jer mu se kao i ostalim igračima duguju zaostale zarade. Sa druge strane, ako se rođeni Nišlija ne dogovori sa Kinezima, nije isključeno da ostane na Marakani i stavi se na raspolaganje stručnom štabu.

Vezista crveno-belih je u fazi razmatranja ponude, dok desni bek Miloš Cvetković nije uspeo da se dogovori sa grčkom Larisom. Žurnal piše da se zapravo sve završilo na površnoj priči, pa će se Cvetković naći na prozivci 11. januara.

Bivši defanzivac Napretka prošle sezone je bio standardan, ali je dolaskom Marka Petkovića istisnut iz tima, pa je sada druga opcija u timu. U Zvezdi neće požurivati njegov odlazak, jer bi u tom slučaju morali da pronađu novu opciju na desnom defanzivnom boku.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016SuperligaSrbijaSaša StojanovićMiloš CvetkovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara