David Neres
David Neres

Porođajne muke Vučice - gde je to krilo?

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.08.18. | 14:45

Sad je aktuelan David Neres iz Ajaksa...

Da je Roma dovela Brazilca Malkoma pre nego što se Barselona umešala i preotela ga u poslednjem trenutku, sigurno bismo drugačiju sliku imali kako u Rimu tako i na transfer pijaci. Ovako, Vučica i njen transfer šef Monći lutaju od kluba do kluba, od igrača do igrača, tražeći opciju za krilnu napadačku poziciju.

Nema dana, a da neko novo ime ne ispliva u prvi plan na Olimpiku. Krenulo je od stare trenerove ljubavi Berardija (Sasuolo), pa Kjeze (Fiorentina) i Susa (Milan). Potom je nekadašnji direktor Sevilje usmerio pažnju i ka Nemačkoj gde su ga privukli Leon Bejli (Leverkuzen), Kristijan Pulišić (Dortmund), Emil Forzberg (Lajpcig) i Torgan Azara (Menhengladbah) igrači koje njihovi klubovi odbijaju da prodaju za male pare.

Izabrane vesti

Imao je Monći nekoliko želja i iz Francuske. Poznat kao čovek sa dobrom mrežom skauta po komšiluku, koja mu je uostalom radila i dobar posao u Sevilji, izdvojila su se najpoznatija imena iz Lige 1 - Depaj (Lion), Pepe (Lil) i Tovan (Marselj). Iz Španije je želeo zemljaka Mikela Ojarzabala (Real Sosijedad), a poslednje u nizu imena je bio Kvinsi Proms iz moskovskog Spartaka.

Pisalo se na početku leta da je sve gotovo sa Hakimom Zijehom, ali je on ostao u Ajaksu. Marokanac je 13. ime na Rominom podugačkom spisku, a danas smo dobili i 14. Radi se o Zijehovom saigraču, Brazilcu Davidu Neresu (21), koji je bio sasvim dobar prošle sezone u Amsterdamu. Za njega je Vučica, navodno, spremna da ponudi 40.000.000 evra, ali videćemo, isto se pisalo i za sve ove pre njega.

U svakom slučaju, Romine porođajne muke s dovođenjem krilnog napadača zaista brinu navijače i itlaijansku javnost. Strljenja je sve manje.

Foto: Action Images


tagovi

David NeresLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara