""
""

Porto prati Maraša!

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.12.17. | 11:59

Bivši defanzivac Rada privukao je ranije pažnju i Benfike

Rad - Šaves - Porto? 

Da li će ovako izgledati razvojni put Nikole Maraša? Portugalski list Rekord piše da velikan Porto prati njegove igre i da je zainteresovan za njegove usluge.

Izabrane vesti

Zanimljivo, Maraš je ranije već privukao pažnju i Benfike, tako da su to jako dobre vesti za bivšeg štopera Rada koji bi mogao da napravi dobru karijeru na Pirinejskom poluostrvu.

Nikola je do sada odigrao 990 minuta u dresu Šavesa, igrao je na 11 mečeva, svaki put je bio u prvoj postavi, a uspeo je čak i da postigne jedan gol protiv Fereire 5. novembra.

Upoznajte Lepog Makaru - samo lađare i stvari lagane, ništa lomljenje čaša u kafani

Maraš je u Šaves stigao u smiraj prelaznog roka i to za sumu od 400.000 evra. Ponikao je u Radu gde je zaigrao u Superligi u sezoni 2012/2013. Kasnije je dobijao sve veću šansu, da bi letos otišao prvi put u inostranstvo.

Igra na poziciji štopera, ima 22 godine i visok je 186 centimetara. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, a upisao je i dva nastupa za A tim naše zemlje, doduše onu sastavljenu od superligaških fudbalera.

Prilikom potpisivanja četvorogodišnjeg ugovora za Šaves pisalo se i da bi Rad mogao da ima procenat od naredne prodaje Maraša, tako da ukoliko Porto odluči da izdvoji novac za srpskog defanzivca - to bi moglo da znači da će i Radu stići određen priliv novca u klupsku kasu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Evropameđunarodni fudbalPortoPortugal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara