""
""

Poruka koja cepa srce: Lepo spavaj moj najbolji prijatelju

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.07.17. | 21:10

Džermejn Defo o Bredliju Laueriju

Fudbalska Engleska od juče je u crnini. Plače nad subinom šestogodišnjeg Bredlija Lauerija. Reč je o navijaču Sanderlenda, koji je izgubio bitku sa opakom bolešću.

Preminuo je u petak, od posledica neuroblastomije, retkog oblika karcinoma ustanovljenog dok je imao samo godinu. Njegova smrt izazvala je pravu lavinu emocija kod ljudi privrženih sportu, posebno fudbalu u Premijer ligi, koji su minule sezone imali priliku da vide kako mali Bredli postaje, na neki način, zaštitni znak Sanderlenda.

Izabrane vesti

Doskorašnji napadač ovog kluba, Džermejn Defo, koji je pred svaki meč na Stadionu svetlosti, izvodio ekipu na teren držaći Bredlija u naručju, oprosito se od svog prijatelja, emotivnom porukom na Instagramu.
Zbogom moj prijatelju, mnogo ćeš mi nedostajati. Osećam se blagoslovenim što te je Bog doveo u moj život i što smo proveli neke sjajne trenutku zbog čega sam ti zahvalan. Nikad neću zaboraviti način na koji si me gledao kada smo se prvi put upoznali, ta istinska ljubav u tim slatkim očima. Teško mi je da nađem reči kako bih opisao šta si mi značio… Način na koji si izgovarao moje ime, ti mali osmesi superstara na tvom licu kada bi se pojavile kamere i ljubav koju sam osećao dok sam bio sa tobom. Tvoja hrabrost će me inspirisati do kraja života. Nikada nećeš znati kako si me promenio kao osobu. Zauvek ću te nositi u srcu. Lepo spavaj, moj najbolji prijatelju", napisao je Džermejn Defo.

Inače, tekst posvećen Bredliju Laueriju napisao je i kolumnista MOZZART Sporta, Marko Prelević u svojoj redovnoj rubrici PRELAZZI.

(FOTO: Action images)


tagovi

SanderlendPremijer ligaEvropaEngleskaDžermejn Defo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara