""
""

Posle 24 sata puta Ordabasi stigao u Beograd: Gledali smo Vujakliju, a videli Čukine bokove

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.06.16. | 20:35

„Prednost je to što se prva utakmica igra ovde, gde ćemo se dobro upoznati sa kvalitetom rivala i tako se pripremiti za revanš“, rekao je Bahtiar Bajseitov

Ordabasi je stigao u Beograd nakon 24 sata puta i večeras će u vreme odigravanja utakmice (20.30) odraditi poslednji trening pred prvi meč utakmice prvog kola Lige Evrope sa Čukaričkim na Banovom brdu.

Izabrane vesti

Trener kazahstanskog tima Bahtiar Bajseitov još prošle godine imao je priliku da se upozna sa kvalitetom Brđana, pošto je gledao utakmicu između Čukaričkog i Borca, kada je došao lično da se uveri u kvalitete golgetera Čačana Srđana Vujaklije.
„Tada sam gledao Vujakliju i video da Čukarički ima dobre igrače na bočnim pozijima. Biće ovo teška i borbena utakmica. Prošle godine nismo imali sreće protiv Beitara, sada želimo da obradujemo naše navijače. Uvek igramo otvoren fudbal, nismo došli da se branimo. Prednost je to što se prva utakmica igra ovde, gde ćemo se dobro upoznati sa kvalitetom rivala i tako se pripremiti za revanš. Vremenaska razlika je problem, promenjen je termin i ručka i večere, ali to je fudbal, spremni smo za utakmicu“.

Kazahtsanci su prvo imali let Šimkent - Moskva, nakon čega su u ruskoj prestonici čak 14 sati čekali let za Beograd. Pre svega toga su četiri sata leteli kući nakon prvenstvene utakmice, došli, trenirali i pripremili se za put.
„Svi igrači su spremni i zdravi. Znamo da igramo sa dobrom i mladom ekipom. Daćemo sto odsto da izvučemo dobar rezultat u prvoj utakmici. Ovde sam drugu godinu, igrao sam pre toga u Šahtaru. Čukarički je odigrao nekoliko prijateljskih utakmica, a mi smo od marta u takmičarskom ritmu, što je naša prednost“, rekao je desni bek Ordabasija i bivši igrač OFK Beograda, Jagodine i Mordovije Aleksandar Simčević.

Utakmica između Čukaričkog i Ordabasija igra se u četvrtak od 20.30. Ulaz na istočnu tribinu će biti besplatan, ali ljubitelji fudbala moraju pre toga da podignu ulaznice na blagajni. Cena ulaznica za zapadnu tribinu je 300 dinara. 

FOTO: fcordabasy.kz


tagovi

Srđan VujaklijaSrbijaOrdabasiLiga EvropeKazahstanČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara