Poslednja utakmica - ko će u Ligu Evrope?

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.05.18. | 15:06

Genk ili Varegem...

Došao je i taj dan... Večeras se odigrava poslednja utakmica u najkvalitetnijem rangu Belgije, u kojoj ćemo saznati ime tima koji će naredne sezone igrati u Ligi Evrope. Na redu je finale plej-ofa, u kome se sastaju Genk, koji je doigravanje za titulu okončao na petom mestu, kao i Varegem, koji je bio najbolji u baražu za Ligu Evrope.

Genk u plej-ofu nije imao dovoljno sreće da se dokopa mesta koje direktno vodi na evroscenu, i zato sada mora da pobedi u ovom duelu. Sa druge strane, Varegem je briljirao u svom plej-ofu, gde je posle početnog remija zaređao devet pobeda i silovito okončao doigravanje. U polufinalu tek posle jedanaesteraca savladao je Lokeren.

Izabrane vesti

Poslednji poraz Varegem je zabeležio u poslednjem kolu ligaškog dela prvenstva, ali to je bilo još početkom marta meseca. Ove sezone ovi rivali sastali su se dva puta, a Genk je ostvario dve pobede. I tradicija je na strani Genka, koji je ostvario devet pobeda, remi i samo jedan poraz u poslednjih 11 okršaja sa Varegemom. Dakle, Genk ume sa Varegemom, ali Zulte je sada u odličnoj formi...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 18:00 1801 BEPF2 Genk - Zulte-Waregem tgg gg3+ 1,97
Ukupna kvota1,97

BELGIJA 1, PLEJ-OF ZA LIGU EVROPE - FINALE

Nedelja
18.00: (1,75) Genk (3,50) Varegem (4,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeBelgija 1GenkVaregem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara