"Iz arhive - Isla sa Vidalom i Tevezom"
"Iz arhive - Isla sa Vidalom i Tevezom"

Pošteni i iskreni Maurisio Isla: Ne zaslužujem da igram u Juventusu, nisam ja ta klasa...

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.05.16. | 15:49

Čileanac smatra da je daleko od kvaliteta koji je potreban Staroj dami

Iz arhive - Isla sa Vidalom i Tevezom

Stigao je leta 2012. godine u transferu koji je trebalo da bude ostvarenje dečačkog sna, a pretvorio se u tužnu priču kojoj se polako nazire kraj. Maurisio Isla sa setom posmatra na prethodne četiri godine u Juventusu, tačnije na one mesece kada je zapravo bio član Stare dame.

Izabrane vesti

Brojne povrede razbile su Isline ambicije o časnom predstavljanju crno-belog dresa u paramparčad. A kako je vreme prolazilo konkurencija je postajala sve veća, do te mere da je postao višak, zbog čega je morao da ide na pozajmice u KPR, pa onda i Marselj.

Međutim, sada se Isla ponovo vratio u Torino, ali ne očekuje da će se u njemu dugo zadržati.
„Oduvek sam pričao da je dolazak u Juventus ostvarenje sna za mene. Ali, u Juve sam stigao u trenutku kada sam se oporavljao od teške povrede kolena. Jako sam srećan i ponosan što mogu da kažem da sam imao priliku da igram sa igračima kakvi su Điđi Bufon, Andrea Pirlo, Arturo Vidal i Karlos Tevez“, rekao je Isla u razgovoru za domaće medije.

Međutim, oseća da će uskoro morati da se preseli u neku novu sredinu...
„Kada nisi igrač u standardan u jednom ovakvom klubu, onda moraš da ideš dalje. Iskreno, nisam bio sposoban da igram za Juventus, jer je u pitanju jedan od deset najboljih timova na svetu. Bilo mi je lepo u Marselju, jer je to klub za moj nivo. To što nisam igrač Juventusa sada znači da nisam dovoljno dobar da bih igrao tamo“.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AMaurisio IslaJuventusItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara