""
""

Potera za Nimom

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.01.18. | 16:55

Pariz i Ajačio igraju jedan od poslednjih

Jurnjava za Nimom se nastavlja! 

Rems je jednom nogom u elitnom društvu, ali će se za drugo mesto koje garantuje direktan plasman u Ligu 1 do kraja najuzbudljivijeg drugorangiranog šampionata u Evropi voditi velike bitke.

Izabrane vesti

Jedna od njih je i večerašnja, kada će Pariz i Ajačio u prestonici Francuske odmeriti snage u direktnom duelu i pokušati da vrate zaostatak za Nimom na dva boda deficita.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:45 5110 FRA 2 Paris - Ajaccio ug 0-2 1,53

Pariz je svakako prijatno iznenađenje ovosezonske Lige 2, budući da sa najjeftinijim igračkim kadrom uspeva da se "kolje" sa ostalim "aždajama" daleko većih budžeta i zvučnijih imena. Filozofija isključivog fokusa na snažnoj defanzivi odrazila se i na rezultate, ali videćemo kako će se tim Fabijena Merkadala snaći sa efikasnim gostima, čiji su trijumfi uglavnom bili efikasni. Preciznije, sa minimum dva postignuta gola...

Popularni Medvedi ne briljiraju na strani u poslednje vreme, dok je Pariz od 11 utakmica pred svojim navijačima izgubio samo jedan, uz sedam trijumfa. Ulog je iz trenutne perspektive ogroman, pa se ne očekuje previše atraktivna utakmica. Naprotiv, verujemo da neće biti više od dva pogotka.

MOZZART KVOTE
(2,25) Pariz (3,00) Ajačio (3,30)

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

AjačioFrancuskaParizsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara