Potpisano: Janković je Partizanov!

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.10.18. | 14:06

Na dresu 33

Višemesečnoj sagi došao je kraj. Stefan Janković novi je košarkaš Partizana. Krilni centar je potpisao ugovor sa crno-belima među koje stiže kao pozajmljen igrač španske Fuenlabrade, pošto je prethodno pred organima FIBA dobio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom.

Iako nije u takmičarskom ritmu, postoji papirološka mogućnost da 25-godišnji Janković debituje za osvajača Kupa Radivoja Koraća već u utorak u 19 časova, kad ekipa Nenada Čanka dočekuje Asvel u Pioniru, u okviru četvrtog kola Evrokupa. Mada, ukoliko ne bude igrao protiv Francuza, s obzirom da se tek priključio ekipi, debi pred Grobarima imaće u petak od 21 čas u Beogradskoj areni, gde će Partizan dočekati Zadar u petom kolu ABA lige.

Izabrane vesti

Biko kako, Srbin sa kanadskim državljanstvom će za Parni valjak igrati na pozajmici do kraja sezone. Na poleđini dresa nosiće broj 33.

Podsetimo, Janković je prošlog leta postao član crveno-belih, za koje je odigrao 28 evroligaških utakmica i prosečno beležio 3,8 poena 2,5 skoka, dok je sa istim timom osvojio prvenstvo Srbije. Sad je stigao u klub iz Humske 1 kao šesti novajlija ove sezone, posle Markusa Pejdža, Amara Gegića, Rada Zagorca, Džoka Lendejla i Alekseja Nikolića, a izgleda da njegovim potpisom neće biti stavljena tačka, jer se očekuje dolazak američkog beka Entonija Brauna.

FOTO: Star sport


tagovi

Stefan Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara