""
""

Potpisao Enver Alivodić! Odmah postao kapiten, uz specijalnu superligašku klauzulu

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.07.16. | 16:07

Nova destinacija - Novi Pazar

Treći put u rodnom gradu. Enver Alivodić se vratio u Novi Pazar. Iskusni 31-godišnji vezista ponovo je zadužio plavi dres i stavio se na raspolaganju treneru Zoranu Mariću, od koga je odmah, već na prvom treningu, dobio - kapitensku traku!

Alivodić je potpisao ugovor na godinu dana, uz specijalnu klauzulu, kojoj pribegavaju samo klubovi u Superligi. A onda glasi da može da napusti klub u slučaju dobre inostrane ponude već do kraja aktuelnog prelaznog roka.

Izabrane vesti

Alivodić će, bez sumnje, biti veliko pojačanje Pazaraca, koji su dosta renovirali tim, u odnosu na prethodnu sezonu.
Srećan sam što ću ponovo biti deo ovog kluba i grada, tu sam počeo fudbalsku karijeru i proveo njen veliki deo. Znam šta se od mene očekuje i spreman sam maksimalno da pomognem ovom timu. U Vojvodini sam imao priliku da radim sa sadašnjim trenerom Novog Pazara Zoranom Marićem, dobro se poznajemo, znam kakvi su njegovi zahtevi i šta očekuje od mene“, prenosi novopazarski Radio sto plus Alivodićeve reči posle promocije.

Podsetimo, Enver Alivodić je osim Novog Pazara i Vojvodine tokom karijere igrao još za kiparski Enozis Neon, BSK iz Borče, Čukarički, niški Radnički i australijske Njukasl Džetse.

Novi Pazar u drugom kolu Superlige u subotu od 19 časova gostuje Javoru.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaNovi Pazarletnji prelazni rok 2016Enver Alivodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara