""
""

Potpuno otkačena utakmica: Golman prešao ceo teren, pa dao gol! Di Kanio šou i čak 22 penala (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.03.16. | 17:56

Sjajna zabava u čast Marka Nobla, kapitena Vest Hema

Apsolutna zabava na Apton parku. Ko je danas bio na stadionu Vest Hema nije zažalio. Naprotiv. Iako je radni dan, gledaoci - njih tano 35.036 - imali su priliku da uživaju u prijatnom fudbalskom popodnevu koje su im priredili aktuelni igrači Čekićara i legende ovog kluba, na meču organizovanom u čast Marka Nobla, kapitena tima iz Londona.

Vest Hem je odlučio da se Noblu oduži na dugogodišnjoj vernosti revijalnim susretom u kome je bilo svega. Posle 90 minuta rezultat je glasio 6:5, međutim, organizator je rešio da dodatno zabavi publiku izvođenjem jedanaesteraca. Pucala su se čak 22, odnosno 11 serija, da bi se pri rezultatu 7:7 svi složili da je vreme za fajront.

Izabrane vesti

Jedan od najzanimljivijih detalja na meču izveo je golman Adrijan. Španac je najpre ispucao loptu iz svog kaznenog prostora i krenuo ka tuđem u nameri da savlada legendarnog Dejvida Džejmsa. U međuvremenu je skovao plan sa saigračima da ga „čuvaju“, da ne dozvole rivalima da mu oduzmu loptu. Okružen stražarima, nekako je došao do kaznenog prostora, napravio fintu i uz pomoć ne baš sigurnog Džejmsa postigao gol za opšte oduševljenje na tribinama.

Da će ovo biti potpuno otkačena utakmica videlo se i po tome što je Paolo Di Kanio (iako legenda, igrao za sadašnji sastav) postigao gol tako što su ga suparnici maltene pustili da se ušeta u kazneni prostor i poentira.

Jedan od najatraktivnijih pogodala delo je Dina Eštona, penzionisani napadač uhvatio je makazice za potpuni delirijum u gledalištu.

Lep pogodak dao je i Dijafra Sako, a posle njega otišao do navijača i uradio selfi.

Taman za uspomenu na ovaj događaj u kome su strelci bili Mark Nobl, Adrijan, Song, Sako (dva) i Di Kanio za aktuelni tim Vest Hema, dok su Ešton (dva), Belami, Šeringem pogađali za legende.

A evo kako je izgledao počasni špalir u čast Marka Nobla pre početka susreta.


tagovi

Vest HemPremijer ligaMark NoblEvropaEngleskaAdrijan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara